Topman tuotebrändille julkaisujärjestelmäpohjainen ratkaisu markkinointiviestintään

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 28.1.2004

Topman tuotebrändin uudistuksen yhteydessä myös verkkosivusto sai uuden brändi-ilmeen ja siihen soveltuvan tehokkaan ratkaisun asiakkaan markkinointiviestintään.

Topman tuotebrändille julkaisujärjestelmäpohjainen ratkaisu markkinointiviestintään

Uusitulle eAdmin Platform 4.0 -ylläpitoalustalle rakentamamme kokonaisuus pohjautuu kehittämäämme eSite -julkaisujärjestelmään, jolla asiakas hallitsee itse joustavasti ja monipuolisesti kolmikielisen sivuston sisältöä ja rakennetta. Uutisointityökalut, tuotetietojen hallinta, ylläpidettävät jälleenmyyjätiedot sekä reaaliaikainen kävijäseuranta täydentävät kokonaispalvelua joka on suunnattu niin tuotteiden jälleenmyyjäverkostolle kuin myös kuluttaja-asiakkaille.

Myöhemmässä vaihessa palvelua on tarkoitus kehittää ja laajentaa strategisessa suunnittelussa esiin tulleilla erilaisilla markkinointiviestintään, verkkokauppaan ja asiakaspalveluun soveltuvilla ratkaisuilla, joita eAdmin-ohjelmistomme tarjoaa.

Avec-Shoe Oy
Avec-Shoe Oy on yksi johtavista kengänvalmistajista Skandinaviassa. Yritys valmistaa kuudella eri tuotemerkillä - Topman, Finnlady by topman, Avec by topman, Ajavat by topman, Talvikas by topman - pääasiassa nahkakenkiä työhön ja vapaa-aikaan sekä miehille että naisille. Vientiin tuotteita menee vuosittain n. 30 % yrityksen liikevaihdosta ja Topman -tuotemerkki on tunnettuja Skandinavian lisäksi myös Venäjällä ja Baltian maissa.

Tutustu palveluun: www.topman.fi

Kysy lisätietoja markkinointiviestinnän verkkoratkaisuistamme:

Sami Pylvänäinen
Puh. (02) 410 1740
Gsm. 040 825 6267Takaisin

Meihin luottavat jo