Lääkeannosteluun erikoistuneelle DelSiTech Ltd:lle uudet www-sivut

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 12.9.2003

Lääkeannosteluun erikoistuneelle DelSiTech Ltd:lle uudet www-sivut

Toteutimme lääkeannosteluun erikoistuneelle DelSiTech Ltd:lle uuden www-palvelun. Toiminnassaan DelSiTech Ltd on erikoistunut lääkeaineiden pitkäaikaiseen implantti, ihonalaiseen ja lihaksensisäiseen annosteluun. Patentoitu osaaminen perustuu etupäässä Turun Yliopiston ja Åbo Akademin Turun biomateriaali tutkimusryhmän pitkäaikaiseen tutkimustyöhön.

WWW-sivujen lähtökohtana oli suunnitella kansainvälisiin asiakaskontakteihin, yrityspresentaatioon ja havainnolliseen teknologiakuvaukseen soveltuvat sivut, jotka ovat yrityksen itsensä ylläpidettävissä ja joita voidaan vaivattomasti ja kustannustehokkaasti kasvattaa tarpeiden mukaan. Toteutimme kevyet, helppokäyttöiset ja tyylikkäät www-sivut kehittämällämme eSite -julkaisujärjestelmällä, jolla henkilökunta voi hallita sivujen sisältöä ja rakennetta vapaasti.

www.delsitech.com

Kysy lisätietoja eSite-julkaisujärjestelmästämme:

Sami Pylvänäinen
Puh. (02) 410 1740
Gsm. 040 825 6267Takaisin

Meihin luottavat jo