Intranet-palvelu Telecom Business Research Center -tutkimusorganisaatiolle

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 1.8.2003

Intranet-palvelu Telecom Business Research Center -tutkimusorganisaatiolle

Toteutimme Lappeenrannan teknillisessä korkeakoulussa sijaitsevalle Telecom Business Research Center tutkimusorganisaatiolle laajan ja monipuolisen Intranet -palvelun, joka soveltuu organisaation sisäiseen viestintään, tutkijoiden kehitysfoorumiksi sekä materiaalipankiksi. Kolmitasoinen Intranet pitää sisällään mm. uutisointityökalut, laajan dokumenttien hallintaominaisuuden, yksilöllisen käyttäjäprofiloinnin sekä keskustelufoorumin tieteelliseen keskusteluun ja yhteiseen tutkimusartikkelien työstämiseen. Intranet -palvelu rakennettiin jo aikaisemmin toteuttamallemme eAdmin Platformille ja se integroitiin olemassa oleviin tietokantoihin ja niiden hallintatyökaluihin.

Kysy lisätietoja Intranet-ratkaisuistamme:

Sami Pylvänäinen
Puh. (02) 410 1740
Gsm. 040 825 6267Takaisin

Meihin luottavat jo