Nordkalkin uusi verkkopalvelu julkaistu

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 22.6.2016

Suunnittelimme ja toteutimme Pohjois-Euroopan suurimmalle kalkin tuottajalle, Nordkalkille, uuden, myyntiä tehostavan verkkopalvelun ja uutiskirjeen.

Nordkalk Web 2016

Nordkalk on kalkkikivipohjaisten tuotteiden johtava valmistaja Pohjois-Euroopassa. Nordkalkilla on toimintaa yhdeksässä maassa yli 30 paikkakunnalla.

Suunnittelemamme uusi verkkopalvelu tuo perinteikkään ja yli satavuotiaan yrityksen nykyaikaan monenlaisilla moderneilla ja kiinnostavilla tiedon esitystavoilla. Hyödynsimme mm. SVG-animointeja ja erilaisia vaiheistettuja siirtymiä luodaksemme interaktiivisempia tapoja esittää yrityksen avaintietoja sekä tuotantoprosessia.

Laaja verkkopalvelu käsittää jopa seitsemän kieliversiota, mediapankin sekä eri toimipisteiden hakemiseen käytettävän karttasovelluksen. Suunnittelimme ja toteutimme luonnollisesti kokonaisuuteen mukaan myös uutiskirjeet asiakkaan sähköiseen viestintään ja markkinointiin.

Oman eAdmin 5 -ylläpitojärjestelmämme päälle rakennettu laaja  verkkopalvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaalle joustavat ja helppokäyttöiset sisältötuotannon apuvälineet näyttävän ja dynaamisen verkkosisällön hallintaan. Ylläpito hajautetaan tehokkaasti eri toimipisteiden välillä, jolloin erikieliset maasisällöt pysyvät ajantasaisina laajalla monikielisellä sivustolla. Verkkopalvelun lisäksi käyttöön otettiin uutiskirjesovellus kohderyhmä- ja asiakasviestintään.

Tutustu verkkopalveluun
www.nordkalk.comTakaisin

Nordkalk-konserni

Nordkalk on Pohjois-Euroopan johtava korkealaatuisten kalkkikivipohjaisten tuotteiden valmistaja, jonka tuotteita käytetään mm. paperi-, teräs- ja rakennusaineteollisuudessa sekä ympäristönhoidossa ja maataloudessa.

Yrityksen nimeä käytetään myös tuotemerkkinä sen eri toimialoille tarjoamissa tuotteissa (esim. Nordkalk Aito -maanparannuskalkit).

Nordkalk yritystietoa

  • perustettu vuonna 1898
  • pääkonttori Paraisilla
  • liikevaihto n. 310 miljoonaa Euroa
  • henkilöstöä n. 1000
  • toimintaa yhdeksässä eri maassa
  • kuuluu Rettig Group -konserniin

Meihin luottavat jo