Kuurojen palvelusäätiön verkkopalvelu julkaistu

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 23.11.2005

Helppokäyttöisellä ylläpitojärjestelmällä asiakas sai ripeästi toteutettua Kuurojen palvelusäätiön uuden verkkopalvelun sisältömateriaalin ja palvelu voitiin julkaista sovitussa aikataulussa vielä tämän vuoden puolella.

Kuurojen palvelusäätiön verkkopalvelu julkaistu

Asiakas oli todella tyytyväinen ylläpitojärjestelmän helppokäyttöisyyteen ja nopeuteen ja jo ennen käyttökoulutusta pelkkä omatoiminen tutustuminen ja testaaminen tekivät järjestelmän käytöstä arkipäiväistä rutiinia.

Ohessa asiakkaan kommentit yhteistyön sujumisesta kanssamme:

Säätiömme palvelut ja asiakaskunta ovat laajentuneet ja monipuolistuneet viime vuosien aikana. Tämän myötä tiedottamistarpeemme ovat kasvaneet ja jouduimme miettimään, kuinka tiedotamme palveluistamme ymmärrettävästi, nopeasti ja helposti. Saadun palautteen perusteella palvelujamme ja tietoa toiminnastamme etsitään pääasiassa www-sivuilta, joten päätimme uudistaa sivustomme.

Halusimme sivuistamme ennen kaikkea käyttäjäystävälliset ja toimintaamme hyvin kuvaavat. Etsimme verkkotoimittajaa, jolla on sekä visuaalista silmää että ideoita säätiömme sivujen uudistamiseksi. Tärkeimmiksi kriteereiksi nousivat verkkotoimittajan palvelujen nopeus ja palvelualttius, www-sivujen päivittämisen helppous sekä yhteistyöilmapiiri. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä sujuvaan ja mutkattomaan yhteistyöhön Verkkovaraani Oy:n kanssa ja ennen kaikkea toimiviin ja helppokäyttöisiin www-sivuihimme. Olemme myös saaneet hyvää palautetta uusista www-sivuistamme. Työstämme vielä sivujemme sisältöpuolta ja myös siihen työhön olemme saaneet hyviä vinkkejä yhteistyökumppaniltamme.”

Eeva-Marja Loukola, Kehittämispäällikkö, Kuurojen Palvelusäätiö

Tutustu uusittuun verkkopalveluun osoitteessa:
http://www.kuurojenpalvelusaatio.fiTakaisin

Meihin luottavat jo