Nordkalk asiakkaaksi!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 16.12.2015

Uudistamme Pohjois-Euroopan johtavan korkealaatuisten kalkkikivipohjaisten tuotteiden valmistajan verkkopalvelun. Uusi moderni verkkopalvelu otetaan käyttöön kevään 2016 loppupuolella.

Nordkalk Parainen

Uudistamme tulevan kevään aikana Nordkalkin laajan, monikielisen verkkopalvelun vastaamaan tämän päivän tarpeita. Uudessa verkkopalvelussa hyödynnetään modernin verkkosuunnittelun mukaisesti näyttäviä suuria kuvapintoja, dynaamisia elementtejä ja infografiikkaa, joiden keskeinen funktio on miellyttävän käyttökokemuksen luomisessa verkkovierailijoille.

Oman eAdmin 5 -ylläpitojärjestelmämme päälle rakennettava laaja  verkkopalvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaalle joustavat ja helppokäyttöiset sisältötuotannon apuvälineet näyttävän ja dynaamisen verkkosisällön hallintaan. Ylläpito hajautetaan tehokkaasti eri toimipisteiden välillä, jolloin erikieliset maasisällöt pysyvät ajantasaisina laajalla monikielisellä sivustolla. Verkkopalvelun lisäksi käyttöön otetaan uutiskirjesovellus kohderyhmä- ja asiakasviestintään.

Uusi, näyttävä verkkopalvelu tullaan lanseeraamaan loppukeväästä 2016.Takaisin

Nordkalk-konserni

Nordkalk on Pohjois-Euroopan johtava korkealaatuisten kalkkikivipohjaisten tuotteiden valmistaja, jonka tuotteita käytetään mm. paperi-, teräs- ja rakennusaineteollisuudessa sekä ympäristönhoidossa ja maataloudessa.

Yrityksen nimeä käytetään myös tuotemerkkinä sen eri toimialoille tarjoamissa tuotteissa (esim. Nordkalk Aito -maanparannuskalkit).

Nordkalk yritystietoa

  • perustettu vuonna 1898
  • pääkonttori Paraisilla
  • liikevaihto n. 310 miljoonaa Euroa
  • henkilöstöä n. 1000
  • toimintaa yhdeksässä eri maassa
  • kuuluu Rettig Group -konserniin

Meihin luottavat jo