Nordic Casemix Centrelle uusi ilme ja moderni verkkopalvelu

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 10.9.2015

Uudistimme terveydenhuollon organisaatioiden toimintoja optimoivan Nordic Casemix Centren organisaatioilmeen ja verkkosivuston sekä tarvittavat viestintämateriaalit.

Nordcase Verkkoilme

Nordic Casemix Centre kehittää ja ylläpitää Nordic Casemix -järjestelmää, joka pyrkii kehittämään ja optimoimaan terveydenhuollon organisaatioiden toimintaa.

Asiakas halusi raikastaa ja nuorentaa ilmettään, jonka yhteydessä oli ajankohtaista uudistaa myös verkkosivusto ja tarpeelliset asiakirja- ja esityspohjat. Sivusto toteutettiin Verkkovaraanin kehittämän eAdmin 5 -sisällönhallintajärjestelmän päälle, jonka avulla asiakas voi helposti hallita sivustonsa sisältöä. Sivustolle toteutettiin asiakaskäyttöön soveltuvia dynaamisia ja näyttäviä verkkosisällön esitystapoja, joilla organisaation toimintaa voidaan monipuolisesti kuvata.
Takaisin

Nordic Casemix Centre

Nordic Casemix Centre perustettiin vuonna 2008 jatkamaan Uppsalan yliopistossa kehitettyä yhteispohjoismaista terveydenhuollon luokittelutyötä ja -järjestelmää. DRG -pohjainen (Diagnosis Related Groups) luokittelusysteemi pyrkii olemaan kokonaisvaltainen työkalu, jolla voidaan mallintaa terveydenhuollon eri osa-alueita ja toimintaa niin palveluiden tuotannon (terveydenhuolto) kuin myös käytön (potilaat) kannalta.

www.nordcase.org

Olemme erittäin tyytyväisiä uuteen verkkosivustoomme. Ajatuksiamme kuunneltiin ja suunnittelija toteutti ne yli odotustemme.  Myös uusi organisaatioilme tuntui heti omalta, koska suunnittelija oli onnistunut yhdistämään meidän ajatuksiamme omaan visioonsa. Verkkosivujen eAdmin-hallintatyökalu on myös erittäin helppokäyttöinen. Emme voisi olla tyytyväisempiä.

Tiina Pasanen, Office Manager, Nordic Casemix Center  

Meihin luottavat jo