Uusi julkaisuja: kalt.fi

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 8.12.2014

Kuljetusalan Lakiasiaintoimiston uudet freesit verkkosivut julkaistu! Samassa yhteydessä raikastimme asiakkaan yritysilmettä suunnittelemalla uuden logon ja yrityksen ilmeeseen liittyvät peruselementit.

Kalt Logo Mockup


Kuljetusalan yrittäjiä palvelevan lakitoimiston
toiveena oli erottautuminen lakitoimistomaailmaan liittyvistä yleisistä kliseistä kuten tyyppillisestä kuvamaailmasta, väreistä ja alleviivaavasta asiallisuudesta. Kohderyhmän huomioon ottaen vaikeissa tilanteissa (esim. työriidat) lähestyminen täytyy olla mutkatonta, sujuvaa ja ilman mitään turhaa kapulakieltä. Meille tällainen haastava ja mielenkiinoinen työ oli enemmän kuin mieleen.

Uuden eAdmin 5.0 -ylläpitojärjestelmän päälle rakennetusta verkkopalvelusta saatiin näyttävä ja houkutteleva kevyillä moderneille tehosteilla, jotka ovat nykyaikaisessa web-suunnittelussa arkipäivää. Asiakas oli todella tyytyväinen lopputulokseen ja uskomme, että yrityksen loppuasiakkaatkin viehättyvät näkemäänsä.Takaisin

Kuljetusalan Lakiasiaintoimisto Oy

Yritys on erikoistunut maantiekuljetusalan yritysten ja yrittäjien kaikenlaisten oikeudellisten asioiden hoitamiseen. Sen omistavat yhdessä Autoliikenteen työnantajaliitto ALT sekä SKAL, joiden jäsenyritykset saavat lakitoimiston palveluista alennuksia jäsenetuihinsa liittyen.

www.kalt.fi

Meihin luottavat jo