Nordic ID:n verkkopalvelu julkaistu

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 22.3.2012

Tehokkaasti sähköistä mediaa hyödyntävän RFID-laitevalmistajan laaja verkkopalvelu palvelee yrityksen viestintää ja markkinointia.

Nordic ID:n verkkopalvelu julkaistu

Nordic ID käyttää tehokkaasti hyväkseen sähköistä mediaa ja sen eri julkaisukanavia asiakasviestinnässä ja -markkinoinnissa. Flickr, Youtube, issuu.com, Facebook ja Twitter nivoutuvat luontevaksi kokonaisuudeksi jakaen yrityksen tuotteisiin ja ratkaisuihin liittyvää taustatietoa, ideoita, visioita ja ennen kaikkea työntekijöiden itsensä vilpitöntä innostusta ja uskoa omiin tuotteisiinsa. Mediamixin jatkeeksi suunniteltu uusi verkkopalvelu jatkaa samaa linjaa ja linkittää muiden sähköisten julkaisukanavien tiedot helposti käytettäväksi kokonaisuudeksi. Case-esittelyt, tuotetiedot, tiuhaan päivittyvät ajankohtaisuutiset ja -tapahtumat tarjoavat yrityksen asiakkaille aktiviisen tietokanavan RFID-laitteiden monipuoliseen ja kiinnostavaan maailmaan. Sivuston muut kieliversiot (saksa, venäjä, ranska) otetaan käyttöön myöhemmin sisältötuotannon valmistuttua.

Verkkopalvelun ilmeen toteutti Designlab Oy.Takaisin


Nordic ID kehittää ja tuottaa laadukkaita, monipuolisia ja ammattimaiseen käyttöön sopivia mobiileja käsipäätteitä. Laitteet soveltuvat eri toimialueiden, kuten vähittäiskaupan, logistiikan ja teollisuuden erityistarpeisiin. Laitteilla voidaan kerätä, seurata ja analysoida tietoa, kuten varastotilannetta, tuotteiden tai tuotevaihtoehtojen saatavuutta sekä tuotteisiin tallennettua lisätietoa.

www.nordicid.com

Meihin luottavat jo