Rentouttavaa ja virkistävää joulua!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 20.12.2011

Suurkiitokset asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluneesta vuodesta ja mielenkiintoisista asiakasprojekteista! Suljemme toimistomme ovet tiistaina 20.12. ja palaamme levänneinä ja virkistäytyneinä jälleen ma 2.1.2012.

Hyvää joululomaa kaikille!

Verkkovaraanin pojat siirtyivät joululomien viettoon tiistaina 20.12. ja haluavat omalta osaltaan kiittää kaikkia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta ja mielenkiintoisista asiakasprojekteista, joita meillä on ollut ilo toteuttaa kanssanne. Nyt on aika levätä ja rentoutua. Palaamme virkistäyneinä ja voimissamme jälleen töihin maanantaina 2.1.2012 joten samassa yhteydessä toivotamme myös onnea ja menestystä uudelle vuodelle 2012!

ps. mahdollisissa teknisissä kysymyksissä voit laittaa postia tekniseen tukeemme: helpdesk a verkkovaraani.fiTakaisin

Meihin luottavat jo