Uusia sivustojulkaisuja: Starcke, Kolmeks, SanSec Parners/PMI Ventures

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 25.9.2008

Syksyn ensimmäiset sivustojulkaisut valmistuivat tavoiteaikataulussa asiakkaiden sisältötuotannon valmistuttua. Kokemäellä sijaitseva turvaratkaisuihin ja painotöiden erikoisjälkikäsittelyihin erikoistunut Starcke Oy julkaisi uudet sivunsa syyskuun puolivälissä, turenkilainen pumpputehdas Oy Kolmeks Ab FinnBuild messujen yhteydessä ja luovien toimialojen pääomarahastoa hallinnoiva PMI Ventures syyskuun loppupuolella.

Uusia sivustojulkaisuja: Starcke, Kolmeks, SanSec Parners/PMI Ventures


Stracke Oy on erikoistunut turvaratkaisuihin ja painotöiden erikoisjälkikäsittelyyn. Sivujen ulkoasusta vastasi asiakkaan mainostoimisto. Tutustu sivustoon alla olevassa osoitteessa:
http://www.starcke.fi


Oy Kolmeks Ab on kotimainen Turengissa sijaitseva pumpputalo. Sivujen ulkoasusta vastasi asiakkaan mainostoimisto. Tutustu sivustoon alla olevassa osoitteessa:
http://www.kolmeks.fi


SanSec Partners Oy on yritysjärjestelyihin ja niiden rahoitukseen erikoistunut asiantuntijayritys. Toteutimme yritysilmeen (logo, typografia, väri- ja kuvamaailma) sekä verkkopalvelun graafisen ja teknisen suunnittelun ja toteutuksen. Tutustu verkkopalveluun alla olevassa osoitteessa:
http://www.sansec.fi


Luovien toimialojen pääomarahastoa hallinnoiva PMI Venturesin portfolioon kuuluu mm. kotimainen pelitalo, Housemarque Oy. Toteutimme yritysilmeen (logo, typografia, väri- ja kuvamaailma) sekä verkkopalvelun graafisen ja teknisen suunnittelun ja toteutuksen. Tutustu verkkopalveluun alla olevassa osoitteessa:
http://www.pmiventures.fiTakaisin

Meihin luottavat jo