Uusia sivustojulkaisuja: Siuntion Hyvinvointikeskus ja Miina Sillanpään Säätiö

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 17.4.2008

Siuntion Hyvinvointikeskuksen ja Miina Sillanpään Säätiön verkkopalvelut otettiin tyytyväisenä käyttöön. Ylläpitäjät kiittelivät järjestelmän monipuolisuutta ja helppokäyttöisyyttä jolla sivut saatiin julkaistua ripeällä aikataululla ja taitettua kivaan ja toimivaan ulkoasuun. Myös ensimmäiset käyttäjäpalautteet ovat olleet positiivisia helppokäyttöisistä, selkeistä ja visuaalisesti toimivista sivuista.

Uusia sivustojulkaisuja: Siuntion Hyvinvointikeskus ja Miina Sillanpään Säätiö

Siuntion Hyvinvointikeskuksen sivut palvelevat niin hyvinvointi- kuin myös kuntoutuspalveluiden asiakkaita. Verkkopalvelun uudistuksen lähtökohtana oli luoda paremmin markkinointiin soveltuva, visuaalisesti houkutteleva, selkeä ja helppokäyttöinen sekä hyvinvointikeskuksen monipuolisia palveluita laajemmin esittelevä palvelukokonaisuus. Mainostoimiston luoman uuden yritysilmeen ja muun markkinointiviestinnän materiaalin pohjalta suunnittelemme verkkopalvelulle helppokäyttöisen käyttöliittymän sekä uuden verkkoilmeen, jonka avainsanoina ovat raikkaus, rentous ja hyvä olo, jota hyvinvointikeskus asiakkailleen tarjoaa. Erityishuomiota sivustouudistuksessa kiinnitettiin visualisoinnin lisäksi sivujen käytettävyyteen ja tiedon esitystavan selkeyteen hyvinvointikeskuksen erilaiset kohderyhmät huomioon ottaen.

Miina Sillanpään Säätiön verkkopalvelu tarjoaa monipuolista tietoa säätiön eri palveluista, tutkimuksesta, säätiön myöntämistä apurahoista ja tietenkin Miina Sillanpään elämästä ja asemasta aikansa merkittävimpänä yhteiskunnallisena naisvaikuttajana. Tavoitteena oli suunnitella Säätiölle visuaalisesti houkutteleva, tietosisällöltään helppokäyttöinen ja helposti ylläpidettävissä oleva verkkopalvelu säätiön toiminnan, taustojen ja laajan palvelutarjonnan esittelyyn sekä ajantasaisen tiedon jakamiseen eri kohde- ja sidosryhmille. Visuaalisen suunnittelun lähtökohtana oli projektin yhteydessä toteutettu uusi organisaatioilme (logo, värimaailma, typografia), jonka perusteella verkkopalvelulle luotiin moderni, iloinen ja värikkäämpi ilme. Uuden ilmeen on tarkoitus heijastelle enemmän säätiön taustalla olevan uraauurtavan, omalla tavallaan räväkän sekä omana aikanaan modernin ja edistyksellisen naisvaikuttajan, Miina Sillanpään, sielunmaisemaa tuomalla hänet tähän päivään. Visuaalisen suunnittelun lisäksi verkkopalvelun ajankohtaisuutta ja kiinnostavuutta kehitettiin aktiivisella sisältötuotannolla, jota tukee käyttöön otettu helppokäyttöinen ja sisältötuottajaa innostava ja palkitseva eAdmin –ylläpitojärjestelmä.Takaisin

Tutustu uusittuun verkkopalveluun osoitteessa:
http://www.siuntionhyvinvointikeskus.fi

Tutustu säätiön uusittuun verkkopalveluun osoitteessa:
http://www.miinasillanpaansaatio.fi

Meihin luottavat jo