Lisää bioalan asiakkaita: Imanext Oy:n verkkopalvelu julkaistu

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 30.4.2008

Kasvuvaiheessa oleva biolääketieteen sopimustutkimusta tekevä ja ulkoistamispalveluita tarjoava Imanext Oy kaipasi verkkopalvelulleen uutta modernimpaa ja uskottavampaa ilmettä, helppokäyttöistä ja joustavaa julkaisujärjestelmää sekä tukea yritysviestinnän kehittämiseen. Näistä lähtökohdista toteutimme raikkaan ja selkeän verkkoilmeen, hankimme tarvittavan kuvituksen ja suunnittelimme selkeät perusviestit joiden varaan verkkopalvelun sisältö ja rakenne muokattiin.

Lisää bioalan asiakkaita: Imanext Oy:n verkkopalvelu julkaistu

Imanext Oy on muutama vuosi takaperin perustettu biolääketieteen startup –yritys, joka tarjoaa kansainvälisille lääketeollisuuden suuryrityksille ulkoistamispalveluita lääketuotannon kehittämisessä. Funktionaalisilla CRT-kuvantamispalveluilla pyritään nopeuttamaan lääkkeiden tuotantoprosessia ja tätä kautta säästämään asiakasyritysten kehityskuluja lääketeollisuudessa. Toimintaansa varten Imanext on luonut maailmanlaajuisen kuvantamispaikoista koostuvan laajan kansainvälisen verkoston, jolloin työtä voidaan suorittaa paikallisesti asiakasyritysten läheisyydessä.

Toteutettu yrityspresentaatiosivusto koostuu alkuvaiheessa perusratkaisusta, jonka avulla ajankohtaisuutisointi sekä verkkopalvelun rakenteen ja sisällön hallinta sujuu joustavasti ja tehokkaasti, käytön seuranta tarjoaa riittävää tietoa sisällön kehittämiseen ja monipuoliset taittomallit tukevan erilaisen sisältömateriaalin selkeitä esitystapoja. Jatkosuunnitelmissa on kehittää kohderyhmäviestintää ottamalla käyttöön sähköisten uutiskirjeiden ja postituslistojen hallintaan sekä kohdennettuihin massapostituksiin soveltuva uutiskirjesovellus sekä mahdollisesti myöhemmässä vaiheessa eri asiakasryhmiä palveleva Extranet-ratkaisu.Takaisin

Tutustu Imanextin uuteen verkkopalveluun osoitteessa:
http://www.imanext.com

Meihin luottavat jo