Hidex Oy:lle uusi verkkopalvelu

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 25.3.2003

Hidex Oy:lle uusi verkkopalvelu

Olemme solmineet sopimuksen Hidex Oy:n verkkopalvelun uusimisesta. Verkkosivujen graafinen ilme nykyaikaistetaan vastaamaan paremmin yrityksen muuta markkinointimateriaalia sekä tukemaan ja edistämään professionaalisia mittalaitteita valmistavan ja palveluita tarjoavan yrityksen profiilia. Hidex Oy:n verkkopalvelu rakennetaan kehittämällemme eSite -julkaisujärjestelmälle, jolla henkilökunta voi hallita sivujen sisältöä ja rakennetta vapaasti. Julkaisujärjestelmään yhdistetään lisäksi tarvittavia eAdmin -päivitysohjelmia, joilla voidaan lisätä sivuston dynamiikkaa ja toiminnallisuutta.

Kts. uusittu www-palvelu osoitteesta:
www.hidex.com

Hidex Oy

Hidex Oy on vuonna 1993 perustettu bioteknologian mittalaitteita valmistava yritys, jolla on laaja kokemus erilaisten mittalaitteiden kehitystyöstä, sovelluksista ja markkinoinnista. Yhtiön valmistamia laitteita, mm. lumino-, fluoro- ja photometrejä myydään bioanalyyttiseen tutkimukseen, ympäristötutkimukseen ja säteilyn havainnointiin maailmanlaajuisesti. Tärkeimmät vientimaat ovat USA, EU:n alue ja Japani. Yritys tarjoaa myös tutkimus- ja tuotekehityspalveluja.Takaisin

Meihin luottavat jo