Positiivista tulosta

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 18.1.2002

Positiivista tulosta

Mennyt vuosi 2001 oli Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy:n kannalta erinomainen. Asiakkaiden osoittama kiinnostus palveluihimme sekä erityisesti vuoden alussa julkaisemaamme eAdmin -päivitysohjelmistoa kohtaan näkyi positiivisena tuloksena, liikevaihdon kaksinkertaistuessa edellisvuodesta. Suurkiitokset asiakkaillemme!

Asiakastöiden ohessa ehdimme kehittämään myös päivitysohjelmistoamme kiinnittämällä erityishuomiota käytettävyyteen sekä uusiin markkinointiviestinnällisiin tarpeisiin markkinoilla. Vuoden loppupuolella aloitimme myös uuden ohjelmistoryhmän kehitystyön jonka julkistaminen on ajoitettu keväälle 2002.

Lisätietoja:

Sami Pylvänäinen
puh: (02) 410 1740
gsm: 040 825 6267Takaisin

Meihin luottavat jo