Hartela Kiinteistömyynti Oy:lle rakennusprojektien hallintapalvelu verkkoympäristöön

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 3.7.2001

Hartela Kiinteistömyynti Oy:lle rakennusprojektien hallintapalvelu verkkoympäristöön

Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy toteuttaa Hartela Kiinteistömyynti Oy:lle rakennusprojektien hallintapalvelun verkkoympäristöön. Hartelan henkilökunnan käytössä olevan palvelun kohderyhmänä ovat Hartelan asuntotuotannosta kiinnostuneet asunnonhankkijat Lounais-Suomen alueella (Varsinais-Suomi ja Pirkanmaa).

Palvelussa käytettävä eConstruct -hallintaohjelma fokusoi rakennusprojektien elinkaareen ja niiden vaivattomaan ja kustannustehokkaaseen hallintaan www-sivuilla. Tietokantapohjaiset rakennuskohdetiedot ovat käytettävissä, muokattavissa ja ylläpidettävissä asiakkaan toimesta kulloisessakin rakennusvaiheessa (tuleva, rakenteilla oleva, valmis kohde).

Palvelu on laajennettavissa ja siihen voidaan liittää eri sidosryhmien, kuten alihankkijoiden, rahoittajien ja päätöksentekijöiden extranet -palveluita (esimerkiksi dokumenttien ja materiaalin toimitusten hallinta).

Palveluun liitetään eAdmin Mobile - WAP palvelu, jolla käyttäjä voi selata kohdetietoja WAP -puhelimellaan.

www.asuntomyyntiturku.hartela.fiTakaisin

Meihin luottavat jo