Partnership -sopimus Telian kanssa

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 25.5.2001

Partnership -sopimus Telian kanssa

Telia Finland ja Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy ovat solmineet kumppanisopimuksen, johon kuuluu kiinteä yhteistyö yritysasiakkaiden erilaisten internet-pohjaisten palvelujen toteuttamisessa. Ensivaiheessa yhteistyö on mm. hosting- ja webpalvelujen räätälöimistä asiakkaille ja kokonaisvaltaisten tietoliikenneratkaisujen konsultointia Telian tuotevalikoimien sekä Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy:n kehittämien eAdmin -päivitysohjelmistojen puitteissa.

"Telia Finlandille tämänkaltaiset toimintamallit tuovat sitä lisäarvoa, jota asiakkaamme meiltä odottavat. Eli yhtä rajapintaa, joka pystyy toimimaan nopeasti ja taloudellisesti tämän alan eri sektoreilla. Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy on osaamisellaan, tuotteillaan, palvelullaan ja ideoillaan osoittanut olevansa varteenotettava peluri yhä kasvavilla, mutta samalla entistä kovemmin kilpailuilla markkinoilla.

Tulevaisuudessa Telialla panostetaan erilaisten yhteistyömallien kehittämiseen, koska toiminta-alustojen ulkoistaminen on käynnissä mm. ASP- ja WWW-sovellusyritysten keskuudessa. Telia haluaa tällöin olla luonnollinen kumppani, joka tarjoaa sekä turvalliset laitetilat että järeät yhteydet. Alustaylläpidon ulkoistaminen antaa ohjelmistoyrityksille vapauden keskittyä omaan ydinosaamiseensa."

Pasi Mäki, Aluemyyntijohtaja, Telia Finland Business Solutions

"Partnersopimus Telian kanssa merkitsee meille entistä parempaa ja laajempipohjaista asiakaspalvelukonseptia. Telian luotettavat ja kilpailukykyiset tuotteet ja palvelut kuten kiinteät ADSL-yritysverkot, palomuuriratkaisut sekä web-hotellipalvelut, tarjoavat luotettavan ratkaisun asiakkaittemme WWW-palveluille.

Yhteistyömuotoja Telian kanssa pyritään kehittämään ja laajentamaan eri palvelu- ja tuotealueilla. Erityisesti Telian IP-VPN -palvelu tarjoaa tietoturvallisen ratkaisun eAdmin -platformille, jolloin asiakas voi huoletta päivittää ja ylläpitää WWW-sivustoaan missä tahansa, milloin tahansa. Yhteistyö pohjoismaiden suurimman telealan yrityksen kanssa takaa meille myös luonnollisen etulyöntiaseman mobiilipäätelaitteiden ohjelmistojen kehitystyössä.

Telian kaltainen kumppani on meille erityisen tärkeä vaiheessa jossa olemme kohdistamassa markkinointiamme strategisesti tärkeisiin asiakkuuksiin"

Sami Pylvänäinen, IT manager, Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy

Lisätietoja:

Telia Finland
Pasi Mäki
Puh. 0303 994 828

Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy
Sami Pylvänäinen
Puh. 02 410 1740
Gsm. 040 825 6267Takaisin

Meihin luottavat jo