Pientalorakentajan WWW -palvelu avattu

Sami Pylvänänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 23.3.2001

Pientalorakentajan WWW -palvelu avattu

Turun Rakennuskeskukselle toteutettiin pientalorakentamisen palvelupiste nettiin. Saman palvelun alta löytyvät neuvontapalvelu, rakennusalan kirjallisuus- sekä tärkeimmät lomakkeet, rakennusalan kattava linkkihakemisto sekä uutis- ja tapahtumapalvelu.

Palvelua täydennetään myöhemmässä vaiheessa verkkokaupalla, rakennusalan työtarjouksia varten toteutettavalla ilmoituspalstalla sekä mestaripörssilistalla josta voi hakea kohdennetusti pientalorakentamisen ammattilaisia kulloiseenkin työtehtävään.

Palvelun taustalla on kehittämämme eAdmin -ohjelmisto, jolla asiakas voi päivittää ja ylläpitää www-sivujaan vaivattomasti, mistä tahansa, milloin tahansa, kunhan käytössä on vain jokin päätelaite sekä internet-yhteys.

Tutustu palveluun: www.rakentajat.netTakaisin

Meihin luottavat jo