Medicortex kehittää lääkehoitoa tapaturmaisten aivovammojen hoitoon ja diagnosointiin

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 26.9.2014

Uuden lääkealan tutkimusyrityksen tarpeena oli saada uskottava ja yrityksen osaamisen esittelyyn soveltuva sivusto, jonka avulla he voivat saada sijoittajia sekä kumppaneita tutkimustoimintansa kehittämiseen.

0004 Medicortex Etu


Käyttäjäystävällisen eAdmin 5 -ylläpitojärjestelmän päälle rakennettu näyttävä ja vakuuttava sivusto tekee yrityksen sähköisestä viestinnästä helppoa, sillä sivustoa on kätevä ylläpitää ja päivittää.

Sivuston visuaalinen ilme suunniteltiin yrityksen olemassaolevan värimaailman pohjalta ja toteutettiin nykyaikaisten vaateiden mukaisesti responsiivisena, jotta sitä voi käyttää myös erilaisilla mobiililaitteilla. Etusivun kuvakarusellin valjastimme kertomaan asiakkaan liiketoiminnan perusajatuksen neljän kuvan sarjassa, jotka kuvitettiin sivustolle yleisesti valitulla tyylillä.

Asiakas on ollut todella tyytyväinen lopputulokseen ja uusi sivusto on edesauttanut kontaktien luomisessa. Toivotamme omalta osatamme menestystä tärkeän lääketieteellisen ongelman parissa työskentelevälle Medicortexille!Takaisin

Medicortex Finland

Vuonna 2014 Suomeen perustettu uusi lääkealan tutkimusyritys Medicortex Finland on keskittynyt akuuttien neurologisten tilojen hoitoon ja diagnostiikkaan. Yritys kehittää uutta monimuotoista lääkehoitoa tapaturmaisten aivovammojen, Parkinsonin taudin ja aivohalvausten diagnosointiin sekä hoitoon. 

www.medicortex.fi

Meihin luottavat jo