Pemamek Oy:lle uusittu verkkopalvelu

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 17.12.2006

Pitkäaikainen asiakasyhteistyösuhde jatkui Pemamek Oy:n kanssa ja loimme asiakkaalle täysin uuden sivuston perustuen uusimpiin ylläpitoratkaisuihimme sekä graafiseen osaamiseemme.

Pemamek Oy:lle uusittu verkkopalvelu

Pemamek Oy
Pemamek Oy on teollisuuden kappaleenkäsittelyn, hitsauksen mekanisoinnin ja automaation erikoistuntija, joka jo vuosien ajan on tehnyt työtä asiakkaidensa tuottavuuden puolesta. Yrityksen asiakaskuntaan kuuluu erilaisia yrityksiä konepajoista telakoihin, tuulimyllynvalmistajista voimalaitoksien valmistajiin. Osaaminen ja kilpailukyky Pemamekissa perustuvat sekä pitkään kokemukseen että ennakkoluulottomaan uusien tekniikoiden soveltamiseen. Pemamek Oy toimii kansainvälisillä markkinoilla ja sen tuotteita löytyy yli 40 maasta ja kaikista maanosista.

Tavoitteet ja ratkaisut
Asiakasratkaisut haluttiin tuoda korostetusti sivustolla esiin ja ratkaisuna sivuston graafiseen ilmeeseen liitettiin vaihdettavissa olevat kuvabannerit, joissa asiakastyytyväisyys Pemamekin tarjoamiin monipuolisiin ratkaisuihin esiteltiin eri asiakkaiden kommentteina. Teknisesti sivusto rakennettiin kehittämämme eAdmin Platform 4.5 –ylläpitoalustan varaan, johon luotiin asiakkaan tarpeiden mukaisesti sisällön ja rakenteen hallintatyökalut, tuotetietokantaratkaisu, hakupalvelu tiedon löytämiseen sekä kävijäseurantapalvelu sivuston käytön seurantaa ja kehittämistä varten. Asiakkaille ja muille sidos- ja kohderyhmille suunnattu Extranet-palvelu sisältää tuotetietojen laajemman esittelyn sekä asiakaskohtaista materiaalia kulloisenkin tarpeen mukaan. Järjestelmä on joustavasti ja monipuolisesti laajennettavissa markkinointiviestintään soveltuvalla eAdmin –tuoteperheellämme oli kyseessä sitten toteutetun www-sivuston kehittäminen tai sen laajentaminen asiakkaan eri kohde- ja sidosryhmätarpeisiin liittyvillä Extranet-ratkaisuilla.

Tutustu sivustoon alla olevassa osoitteessa:

http://www.pemamek.fiTakaisin

Meihin luottavat jo