Lisää kansainvälisiä bioalan asiakkaita – Sofinn/Pharmtec -yritykselle uusittu verkkopalvelu

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 26.9.2006

Bioalan tuntemuksemme, useat alan asiakasreferenssit ja graafinen osaamisemme olivat valtteja kun ranskalais-englantilainen Sofinn Ltd. / Pharmtec SA valitse meidät uuden verkkopalvelunsa toimittajaksi. Toteutimme sivuston graafisen ilmeen sekä ylläpitojärjestelmän teknisen toteutuksen ja tämän lisäksi vastaamme asiakkaan hosting-palvelusta.

Lisää kansainvälisiä bioalan asiakkaita – Sofinn/Pharmtec -yritykselle uusittu verkkopalvelu

Sofinn Ltd. / Pharmtec SA on erikoistunut lääke- ja kosmetiikkateollisuudessa sekä bioalalla käytettävään puhdasvesiteknologiaan ja siihen liittyvän tietotaidon myyntiin ja markkinointiin sekä vaativien asiakasratkaisujen toimittamiseen alan yrityksille. Sofinn Ltd. / Pharmtec SA tarjoaa asiakkailleen alalla tarvittavat välineistöt, neuvonta- ja konsultointipalvelut kuin myös kokonaisvaltaiset järjestelmien toimitus- ja asennuspalvelut sekä huolto-, varaosa- ja seurantapalvelut. Alunperin vuonna 1981 perustetulla yrityksellä on kaksi toimipistettä – toinen Englannissa ja toinen Ranskassa – ja se toimii pääasiassa eurooppalaisilla markkinoilla. Vuoden 2006 syksyyn liittyvässä yritystoiminnan kehitettämisessä ja tehostamisessa uusi verkkopalvelu tulee olemaan avainasemassa.

Verkkopalvelu kansainväliseen markkinointiin, yritysprofilointiin ja osaamisen esittelyyn
Sofinn Ltd. / Pharmtec SA verkkopalvelun suunnittelun ja toteuttamisen lähtökohtana oli luoda yritykselle uusi, näyttävä ja uskottava verkkoilme vastaamaan yrityksen laadukasta osaamista ja tukemaan palveluiden ja tuotteiden markkinointia. Sivuston graafinen ilme ja käyttöliittymä uusittiin vastaamaan nykyaikaisen verkkopalvelun vaateita asiakkaan käytössä olevan graafisen materiaalin perusteella. Järjestelmä rakennettiin uusitun eAdmin Platform 4.5 –ylläpitoalustan varaan, ja siihen luotiin tarvittavat ylläpitotyökalut kaksikielisen sivuston sisällön ja rakenteen hallintaan. Sivuston käytön seurantaa ja sisällön kehittämistä varten käyttöön otettiin lisäksi täysin uusittu kävijäseurantaohjelmisto.

Jatkosuunnitelmissa on mm. Extranet-/Intranet-ratkaisut sekä vuorovaikutteisten palveluiden kehittäminen asiakastarpeiden mukaisesti.

Tutustu sivustoon alla olevassa osoitteessa:
http://www.sofinn.comTakaisin

Meihin luottavat jo