Digimarkkinointi - hakulomake

Etsimme tällä hetkellä digitaalisen markkinoinnin harjoittelijaa. Työssä tärkeintä on erinomainen suomen kielen taito ja kyky tulla toimeen ihmisten kanssa. Lomakkeella hakevat myös kokeneemmat digimarkkinoinnin osaajat, joten älä stressaa jos osaamisesi ei vielä tässä vaiheessa ole eri työkalujen osalta korkealla tasolla. Kerro itsestäsi se, mikä on mielestäsi olennaista. Kutsumme mielenkiintomme herättäneet hakijat haastatteluun, joten älä aikaile!

Arvioi oma osaamisesi eri osa-alueilta

Pakollinen kenttä

Mitä me haemme?

Verkkovaraani työllistää tällä hetkellä neljä monipuolista osaajaa. Meillä voit työskennellä graafisena ja websuunnittelijana, ohjelmistokehittäjänä, digitaalisen markkinoinnin osaajana sekä asiakasrajapinnassa toimivana myyntihenkilönä. Lisäksi tarjoamme työharjoittelupaikkoja opiskelunsa loppuvaiheessa oleville tuleville ohjelmistokehittäjille, joista meillä on hyvää kokemusta. Kolme työharjoittelijaa on työllistynyt jo osaksi suunnittelutiimiämme!

Vaikka meillä ei sattuisikaan olemaan juuri tällä hetkellä avointa työpaikkaa, olemme kiinnostuneita tutustumaan uusiin potentiaalisiin hyviin työntekijöihin kaikilla rintamilla. Monipuolisille osaajille ja loistaville tyypeille on aina tarvetta, joten kaikki rekrytointihakemukset tallennetaan tulevia avoimia paikkoja varten. Täytä siis ihmeessä avoin työhakemus!

Meillä voi työskennellä

Meihin luottavat jo