Kymenlaakson sähkö Verkkosivut, Verkkovuosikertomus

Toteutimme Kymenlaakson sähkölle verkkovuosikertomuksen, jolla vuosikertomukset ja osavuosikatsaukset saa helposti verkkoon ja PDF-versioiksi. 

Kymenlaakson Sähkö on energiakonserni, jonka omistaa 11 kuntaa ja kaupunkia. Kymenlaakson sähkön ydinliiketoiminnot ovat sähkön tuotanto ja myynti sekä sähkön luotettava ja turvallinen siirto asiakkaille kilpailukykyiseen hintaan. Kymenlaakson sähkö raportoi toiminnastaan säännöllisesti sähköisillä vuosikertomuksilla ja osavuosikatsauksilla.

Verkkovaraanin toteuttamalla verkkovuosikertomuksella Kymenlaakson sähkön raportit on julkaistavissa sekä verkossa että PDF-versiona saman ylläpitojärjestelmän kautta. Tällöin tiedot pitää syöttää vain yhteen paikkaan ja julkaisu optimoidaan molempiin julkaisumuotoihin erikseen. Tekstin lisäksi myös kuvat, taulukot ja kaaviot lisätään vain kerran ja ne toimivat ongelmitta sekä verkossa että PDF-versiona. Kaavioihin on verkkojulkaisussa tehty myös näyttävät dynaamiset latautumiset, jolloin ne latautuvat käyttäjän ruudulle niitä katsottaessa. Verkkovuosikertomus on tietysti myös responsiivinen ja toimii myös mobiililaitteilla. Kymenlaakson sähkölle verkkovuosikertomusratkaisu on toteutettu kaksikielisenä: sekä suomeksi että ruotsiksi.

Verkkovuosikertomuksella on mahdollista tehostaa vuosikertomuksen julkaisuprosessia. Lisäksi se on ekologinen, ja siitä voidaan tarvittaessa painaa juuri haluttu määrä fyysisiä kappaleita digipainossa.

Lue lisää verkkovuosikertomuksesta

Tutustu sivustoon
 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

Ota yhteyttä
Pakollinen kenttä
 

Meihin luottavat jo