Kumiteollisuus Verkkosivut, Graafinen suunnittelu, Yritysilme

Asiakas halusi tuoda kumista ja kumiteollisuudesta tiedottavat verkkosivustonsa nykyaikaan responsiivisina ja entistä vetävämmän näköisinä. Suunnittelimme lisäksi PowerPoint-pohjat, aikaisemmin suunnittelemamme organisaatioilmeen mukaisesti.

Kumiteollisuus on ollut asiakkaanamme jo vuodesta 2007, kun suunnittelimme alusta alkaen niin organisaatioilmeen kuin myös alkuperäisen verkkopalvelunkin. Nyt asiakas halusi tuoda kumista ja kumiteollisuudesta tiedottavat verkkosivustonsa nykyaikaan responsiivisina ja entistä vetävämmän näköisinä. Sivustouudistuksen lisäksi viestintään haluttiin lisäpotkua myös tyylikkäästä PowerPoint-pohjasta.

Verkkopalvelu-uudistus toteutettiin uuden eAdmin 5 -sisällönhallintajärjestelmän päälle, jonka avulla asiakkaan on erittäin helppo hallita mm. uutisjulkaisuja sekä päivittää sivustoaan. Asiakas voi myös itse seurata sivustonsa liikennettä monipuolisen ja helppokäyttöisen analytiikkasovelluksemme ansiosta. 

Asiakkaalle toimitettiin mm.

  • Organisaatioilmeen suunnittelu
  • Sivuston ilmeen suunnittelu
  • Uutisten ja uutisarkiston hallinta
  • Yksilölliset PowerPoint-kalvopohjat
Tutustu sivustoon
 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

Ota yhteyttä
Pakollinen kenttä
 
Saimme Verkkovaraanilta hyvin apua verkkosivu-uudistuksen ja ilmeen freesauksen suunnitteluun sekä projektin käytännön toteutukseen. Verkkosivujen päivitystyökalu on helppokäyttöinen, mikä vapauttaa asiakkaan ajan itse asiaan eli sisältöjen suunnitteluun. Aikataulut pitivät ja asiakaspalvelu pelasi.
- Sami Nikander, Toimitusjohtaja, Kumiteollisuus ry

Meihin luottavat jo