Sten hallitsee teräksen

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 31.5.2016

Suunnittelimme ja toteutimme laajan konsernisivuston kotimaiselle teräsalan yhtiölle Oy Stén Ab:lle sekä sen tytäryritykselle Kimet Oy:lle.

Sten Web 2016

Oy Stén Ab on suomalainen perheyritys, jolla on yli 80 vuoden kokemus työkaluterästen ja muiden erikoisterästen kaupasta ja lämpökäsittelystä. Kimet Oy on ruostumattomien ja haponkestävien terästen maahantuontiin ja varastointiin erikoistunut yhtiö, joka on osa Stén-Kimet -konsernia.

Konsernisivusto koostuu kahdesta yrityssivustosta, näiden kieliversioista ja sisäiseen käyttöön suunnitellusta Intranet-palvelusta. Perussisällön lisäksi suunnittelimme tuotteiden esittelyyn dynaamiset esitystavat sekä reaaliaikaista infografiikkaa hyödyntävän nikkelin hintatiedon esityssivun.

Tutustu verkkopalveluun
www.sten.fiTakaisin

Oy Stén Ab

  • perustettu vuonna 1932
  • kotimainen perheyritys
  • teräsalan asiantuntija
  • liikevaihto n. 31 M€

Meihin luottavat jo