Uusia julkaisuja!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 12.2.2016

Syksyn uudet mielenkiintoiset asiakasprojektit on saatu valmiiksi ja julkaistua asiakkaiden sisältötuotantojen valmistuttua. Tarjolla verkkokauppaa, mobiiliapplikaatiota, tuotemarkkinointia ja organisaatioviestintää. Tutustu monipuoliseen osaamiseemme!

Kiireinen työsyksy tuottaa vihdoin hedelmää kun uudet asiakastyöt on saatu julkaistua. Alla listattuna uusimpia asiakasreferenssejämme.

YPAP - rakennusmateriaalit

YPAP uusi web

Toteutimme YPAP Oy:lle rakennusmateriaalien markkinointiin soveltuvan verkkopalvelun, jossa asiakkaan käytössä on joustava tuotetiedon ja jälleenmyyjien hallinta. Sivustosta saatu asiakaspalaute on ollut todella positiivista ja kauppa on lähtenyt vauhdilla käyntiin. Kannattaa testata mobiilissa kun näyttää jopa paremmalta!

www.ypap.com


VYR - Vilja-alan asiantuntijaorganisaatio

VYR uusi web

VYR kaipaisi uudistusta niin organisaatioilmeessä kuin myös verkkopalvelussa. Toteutimme perussuunnittelun (logo, värit, typografia), joka jalkautettiin verkkopalveluun, uutiskirjeisiin sekä viestintämateriaaleihin. Lisäksi sivustolla oleva viikoittain julkaistava kotimaan viljahintojen tilasto uudistettiin täysin niin hallinnan kuin myös esitystapojen osalta. Viljahintojen kiinnostavuudesta johtuen sen pohjalta rakennettiin myös mobiiliapplikaatio, joka on ladattavissa eri laitteille.

www.vyr.fi

Lataa mobiiliapplikaatio:


Betesda - kodikasta ja turvallista palveluasumista

Betesda uusi web

Uudistimme Betesda-kotien organisaatioilmeen sekä verkkopalvelun täysin ja toteutimme asiakasvalokuvauksen laadukkaan ja yksilöllisen kuvamateriaalin hankkimiseksi. Uusi verkkopalvelu on on otettu hyvin vastaan ja ainakin työhakemuksia Betesda-koteihin on tullut runsaasti. 

www.betesda.fi


Kera Interior - laadukkaat kotimaiset design-valaisimet

Kera Interior uusi web

Toteutimme muoviteollisuusvalmistaja KERA Group Oy:lle heidän laadukkaiden design-valaisimien markkinoiniin soveltuvan näyttävän ja laadukkaan verkkopalvelun. Suunnittelussa lähtökohtana oli verkkokaupan kokemuksellisuus ja helppokäyttöisyys, jolloin kuluttajien ja sisustusuunnittelijoiden on helppo löytää tuotetietoa ja toki myös innostua kotimaisista huipputuotteista.

www.kerainterior.fi


KERA pleksikauppa

Kera pleksikauppa

Toteutimme KERA Group Oy:lle myös heidän muovituotantoaan tukevan pleksikaupan. Verkkokaupassa asiakkaan tarvitsemat pienrakentamiseen, sisustamiseen tai askarteluun soveltuvat pleksit pystyy sahauttamaan määrämuotoon, maksamaan ja tilaamaan suoraan toimitettuna perille.

www.pleksi.fiTakaisin

Meihin luottavat jo