Vilja-alan etujärjestö VYR asiakkaaksi

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 24.9.2015

Uudistamme asiakkaan organisaatioilmeen ja toteutamme laajan verkkopalvelukokonaisuuden kotimaisen viljatiedon ja markkinoiden tarpeisiin

Vyr Viljapelto

Suunnittelemme ja toteutamme kuluvan syksyn aikana vilja-alan asiantuntijaorganisaatiolle sen toimintaan sopivan raikkaan ja modernin organisaatioilmeen, tarvittavat viestintämateriaalit sekä laajan verkkopalvelukokonaisuuden.

Uusi verkkopalvelu suunnitellaan vilja-alan tiedottamistarpeisiin soveltuvana eri käyttäjäryhmät huomioonottavana selkeänä ja helposti käytettävän kokonaisuutena. Erityishuomiota kiinnitetään kotimaisen viljan hintatiedon hallintaan ja esittämiseen, joka on sivuston käytetyin palvelu. Toteutamme käyttötarkoitukseen soveltuvan tietokantaratkaisun, jota laajennetaan myös mobiiliappsilla. Samassa yhteydessä uusitaan asiakkaan sähköiset viljaoppaat sekä Viljaviesti-uutiskirje.

Verkkopalvelukokonaisuus toteutetaan oman eAdmin 5.0 -ylläpitoalustamme päälle ja käyttöön otetaan monipuoliset verkkosisällön ylläpitoratkaisut asiakaskohtaisesti suunniteltavilla taittomalleilla ja tiedon esitystavoilla varustettuna.

Uusi ilme ja verkkopalvelu julkaistaan alkukeväästä 2016.

Sillä välin, voit tutustua jo julkaistuihin asiakastöihimme:

ReferenssitTakaisin

Vilja-alan yhteistyöryhmä

Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR on suomalaisen vilja- ja öljykasvisektorin toimijoiden yhteinen kehittämisorganisaatio. Yhdistykseen kuuluu noin 40 sektorin toimijaa/yritystä. 

VYR:n yhtenä keskeisenä toiminnan tavoitteena on vilja- ja öljykasvimarkkinoihin liittyvän tiedon tuottaminen ja välittäminen. Käytännössä esimerkiksi viljelijät voivat käyttää näitä tietoja päätöstensä tukena.

Meihin luottavat jo