Kera Group asiakkaaksi

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 17.9.2015

Orimattilassa sijaitseva muovituotteiden valmistaja halusi uudistaa verkkopalveluitaan ja vakuuttui monipuolisesta osaamisestamme. Uudistamme Kera Interiorin valaisinsivuston sekä toimintamme verkkokaupparatkaisun pleksien myyntiin.

Kera Monopol Valaisimet

Kera Interiorin kotimaiset tyylikkäät design-valaisimet ansaitsevat näyttävän, dynaamisen ja tuotteiden myyntiä sekä markkinointia tukevan modernin verkkopalvelun, josta eri käyttäjäryhmät (kodin sisustajat ja julkistilojen suunnittelijat) voivat löytää suosikkivalaisimensa helposti. Verkkopalvelusta rakennetaan houkutteleva, visuaalisesti näyttävä, helppokäyttöinen ja käyttökokemukseltaan rikas elämys.

Verkkokauppa pleksien myyntiin

Keraplast tarjoaa monipuolisia päivänvaloratkaisuja rakentamiseen (valokuvut, valokatteet, terassit, katokset, jne.). Materiaalina käytetty akryyli eli pleksi tai PC-levy soveltuu myös pienrakentamiseen, sisustamiseen sekä askarteluun kestävyytensä ja muotoiltavuutensa ansiosta. Toteutamme Keraplastille käyttötarpeen mukaisen verkkokaupan, josta asiakkaat pystyvät laskurin avulla suunnittelemaan ja tilaamaan määrämittaan ja muotoon valmiiksi sahattuja, viimeisteltyjä akryyli- tai PC-levyjä.


Molemmat verkkopalvelut toteutetaan oman eAdmin 5.0 -ylläpitoalustamme päälle ja käyttöön otetaan monipuoliset verkkosisällön, tuotehallinnan ja verkkokaupan ratkaisut asiakaskohtaisesti suunniteltavilla taittomalleilla ja tiedon esitystavoilla varustettuna.

Uudet sivustot tullaan julkaisemaan alkukeväästä 2016 asiakkaan sisältötuotannon valmistuttua.


Sillä välin, voit tutustua jo julkaistuihin asiakastöihimme:

ReferenssitTakaisin

Kera Group Oy

on 1970-luvulla perustettu muovituotteita valmistava yritys, jonka asiantuntemus keskittyy erilaisiin päivänvaloratkaisuihin sekä paloturvallisuutta edistäviin savunpoistojärjestelmiin. Yrityksen päätuotteita ovat savunpoistoluukut ja kattovalokuvut. Omakotirakentajille Keraplast toimittaa lisäksi valokatteita.

KERA Interior on erikoistunut kotien sisustusvalaisimiin. Lähtökohtana on yli 40 vuoden kokemus akryylin – optisesti ihanteellisen valaistusmateriaalin käsittelyssä. Yhtiön tavoitteena on yhdessä suomalaisten muotoilijoiden kanssa luoda tyylikkäitä ja ajattomia valaisimia koteihin ja julkisiin tiloihin.

Meihin luottavat jo