Sopimukset teräsalan konsernin sivustouudistuksesta

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 25.8.2015

Nurmijärvellä sijaitseva iso teräsalan konserni Oy Stén Ab ja sen tytäryritys Kimet Oy ovat olleet meillä asiakkaana jo useita vuosia. Mobiilikäytön yleistyttyä paineet sivustouudistukselle ovat kasvaneet ja syksyn tavoitteeksi otettiinkin kokonaisuudistus asiakkaan käytössä olevaan verkkopalveluun.

Sten Kimet

Suunnittelemme ja toteutamme kuluvan syksyn aikana asiakkaan liiketoimintaa tukevan, modernin, näyttävän ja dynaamisen verkkopalvelun, jota on helppo käyttää myös mobiililaitteella. Samassa yhteydessä otetaan käyttöön ylläpitoalustamme uusin versio eAdmin 5.0, joka taipuu näyttävän ja dynaamisen sisällön julkaisuun.

Konsernisivusto koostuu kahdesta yrityssivustosta, näiden kieliversioista ja sisäiseen käyttöön tulevasta Intranet-palvelusta. Perussisällön lisäksi toteutetaan tuotteita varten näyttävät ja dynaamiset esitystavat sekä infografiikkaa hyödyntävä nikkelin hintatiedon hallintasovellus.

Konsernin koko henkilökunnan käyttöön soveltuvassa Intranet-ratkaisussa hallitaan ja jaetaan yrityksen dokumentteja sekä tuotetaan muuta henkilöstön käyttöön soveltuvaa materiaalia. Lisäksi Intranetin kalenteritoimintoa tullaan hyödyntämään mm. henkilökunnan loma-aikojen ja muiden vapaiden hallintaan.

Verkkopalvelun ilmeessä ja kuvituksessa tullaan hyödyntämään aiemmin tekemämme valokuvauspalvelun laadukasta kuvamateriaalia sekä mahdollisesti video- ja animaatioelementtejä osana verkkopalvelua.

Laaja sivustokokonaisuus tullaan julkaisemaan ensi vuoden alkupuolella asiakkaan sisältötuotannon valmistuttua.


Sillä välin, voit tutustua jo julkaistuihin asiakastöihimme:

ReferenssitTakaisin

Oy Stén Ab

on suomalainen perheyritys, jolla on yli 80 vuoden kokemus työkaluterästen ja muiden erikoisterästen kaupasta ja lämpökäsittelystä. Yrityksen ammattitaito kattaa kaiken erikoisteräksiin liittyvän, materiaalinvalinnasta lämpökäsittelyyn ja valmiiseen työkaluun tai komponenttiin saakka. 

Kimet Oy

on vuonna 1994 perustettu ruostumattomien ja haponkestävien terästen maahantuontiin ja varastointiin erikoistunut yhtiö, joka on osa Stén-Kimet -konsernia.

Meihin luottavat jo