Parasta A-ryhmää!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 24.3.2015

Verkkovaraanille myönnettiin jälleen korkeimman AAA-luottoluokituksen sertifikaatti.

Aaa Logo 2015 Fi


Yrityksen toimintaa, taustoja ja taloutta monipuolisesti mittaava Soliditet Finland Oy myönsi Verkkovaraanille parhaan AAA-luottoluokituksen, jonka olemme saavuttaneet jo useina vuosina koko pitkän 16 vuoden toimintahistoriamme ainaka. Näinä talouden vaikeina aikoina ihan komea suoritus, johon kotimaisista yrityksistä ylsi vain noin 4%.

Kun talous on kunnossa, pitkäaikainen yhteistyö on järkevissä kantimissa, eikä kumppanin valinta ole hetken humppaa.

Joko teillä on digitaalinen media hallussa vai kaipaatteko organisaatioilmeellenne uudistusta?

Ota yhteyttä
Sami Pylvänäinen, Toimitusjohtaja
Verkkovaraani Oy
puh. 040 8256267
sami.pylvanainen a verkkovaraani.fiTakaisin
Vuoden 2013 laajat investoinnit omaan softakehitykseen alkaa nyt olla kuitattu ja vuodelta 2014 yritykselle tuli jo 22 000 Euroa liikevoittoa. Uuden eAdmin 5 -järjestelmän suosio on osoittanut investointien kannattavuuden, vaikka työmäärä ja sen kustannukset välillä hirvittivätkin.

- toteaa yrityksen toimitusjohtaja
   Sami Pylvänäinen

Meihin luottavat jo