Kumiteollisuuden uusi, responsiivinen verkkosivusto julkaistu!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 18.8.2014

Uudistimme vanhan asiakkaamme verkkosivuston palvelemaan entistä paremmin niin kuluttajia kuin Kumiteollisuuden yrityksiäkin, tarjoamalla ajankohtaista tietoa kumista ja kumiteollisuudesta myös mobiilikäyttäjille

Moderni sivusto palvelee kuluttajia myös mobiilissa

Kumiteollisuus on ollut asiakkaanamme jo vuodesta 2007, kun suunnittelimme alusta alkaen niin organisaatioilmeen kuin myös alkuperäisen verkkopalvelunkin. Nyt asiakas halusi tuoda kumista ja kumiteollisuudesta tiedottavat verkkosivustonsa nykyaikaan responsiivisina ja entistä vetävämmän näköisinä. Sivustouudistuksen lisäksi viestintään haluttiin lisäpotkua myös  tyylikkäästä PowerPoint-pohjasta.

Verkkopalvelu-uudistus toteutettiin uuden eAdmin 5 -sisällönhallintajärjestelmän päälle, jonka avulla asiakkaan on erittäin helppo hallita mm. uutisjulkaisuja sekä päivittää sivustoaan. Asiakas voi myös itse seurata sivustonsa käyttöä monipuolisen ja helppokäyttöisen analytiikkasovelluksemme ansiosta.

Kumi Facebook 0

Takaisin

Kumiteollisuus ry

Kumiteollisuus ry:n tehtävänä on toimia jäsenistönsä yhteiseksi eduksi sekä edustaen alaa ulospäin että välittäen jäsenistölle tietoa alaan vaikuttavista lainsäändäntö- ym. hankkeista sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Yhdistys toimii myös foorumina alan yhteisille hankkeille. Yhdistys on voittoa tavoittelematon organisaatio.

www.kumiteollisuus.fi


Meihin luottavat jo