Uudistimme Naantalin Energian verkkopalvelun palvelemaan asiakkaita myös mobiililaitteilla

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 1.7.2014

Uusimme Naantalin Energian verkkopalvelun palvelemaan pitkän historian omaavan naantalilaisen sähköyhtiön asiakkaita miellyttävästi myös mobiililaitteilla.

Helppokäyttöinen palvelu myös mobiilissa

Toimitimme vanhalle asiakkaallemme Naantalin Energialle heidän aikaisemman verkkopalvelunsa vuonna 2011. Paljon on ehtinyt kuitenkin tapahtua verkkosivujen tekniikassa tässä ajassa, suurimpana muutoksena esimerkiksi eri päätelaitteille skaalautuvat sivustot. Naantalin Energian tavoitteina olikin pääasiassa saada myös mobiililaitteilla asiakkaita hyvin palveleva sivusto, sekä samalla modernisoida myös ilmettä. Mahdollisuus yhteydenottoon olisi oltava mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta, kuten myös kirjautuminen asiakkaiden Online-palveluun.

Toteuttamamme ratkaisu on raikkaalla ja modernin trendikkäällä ulkoasulla varustettu responsiivinen sivusto, jota käyttäessä kävijän on mahdollista helposti kirjautua omaan online-palveluun sekä ottaa yhteyttä yritykseen, myös mobiililaitteilla. Etusivulla listataan tärkeät häiriötiedotteet ja ajankohtaisasiat, sekä Naantalin Energian aktiivisessa käytössä olevan Facebook-sivun tapahtumia. Verkkopalvelu on rakennettu uuden eAdmin 5 -sisällönhallintajärjestelmän päälle, jonka avulla asiakkaan on itse helppo päivittää sivustoaan, vastata kiireellisiin tiedusteluihin sekä reagoida kriittisiin häiriöilmoituksiin. Toteutimme myös valokuvauksen laadukkaan uuden kuvamateriaalin saamiseksi asiakkaan käyttöön (www-sivut, markkinointimateriaalit).

uutinen-naantalinenergia

Takaisin

Naantalin Energia

Naantalin Energia on paikallinen sähköyhtiö, joka on tarjonnut sähköä jo vuodesta 1912 lähtien. Yhtiön sähköverkko toimii kanta-Naantalin alueella. Toiminta-ajatuksenaan sillä on tarjota asiakkailleen paikallista palvelua, laadukasta energiaa ja siihen liittyviä palveluja. Yhtiön palveluksessa on 15 energia-alan ammattilaista ja sen liikevaihto on noin 8 miljoonaa euroa. Sähkön toimituskohteita eli asiakkaita sen jakelualueella on noin 5 600 kotitaloutta ja paikallista yritystä.

Tutustu uusittuun sivustoon osoitteessa:
www.naantalinenergia.fi

Meihin luottavat jo