Toimitimme laajan verkkopalvelukokonaisuuden yhden Suomen suurimman konsulttialan yrityksen, FCG Finnish Consulting Groupin, käyttöön

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 27.5.2014

Kattava verkkosivusto mm. henkilöstön- ja rekrytoinninhallinnalla, extranet, verkkolehti, erilliset projektisivustot ja kaikki tämä eAdmin-ylläpitojärjestelmän SSO-tunnistautumisella. Tällä paketilla pärjää isompikin organisaatio.

Laajempi verkkopalvelukokonaisuus kattaa isonkin organisaation tarpeet

Olemme toimineet FCG:n sähköisten liiketoimintaratkaisujen toimittajana jo vuodesta 2006 lähtien, toteuttamalla laidasta laitaan erilaisia asiakkaan laajaa liiketoimintaa helpottavia ja tukevia ratkaisuja. Nyt FCG halusi toteuttaa kattavan uudistuksen kerralla koko laajaan palvelukokonaisuuteensa, ja valitsikin yhteistyökumppanikseen jälleen Verkkovaraanin.

Suunnittelimme verkkosivustosta koko konsernin tarpeisiin sopivan, modernin ja helppokäyttöisen kokonaisuuden, jolla laaja ja dynaaminen sisältö on miellyttävästi luettavissa myös mobiililaitteilla. Visuaalisesti trendikäs ja raikas sivusto viestii myös konsernin ammattitaidosta ja nykyaikaisuudesta.

Kolmikielinen laaja verkkopalvelu kattaa niin rekrytoinnin ratkaisut, näyttävät referenssiesittelyt, kuin myös uutisointi- ja blogitoiminnot sekä joustavan sisällön hallinnan ja julkaisutoiminnot. Verkkosivuston rinnalle toteutettiin lisäksi asiakas- ja sidosryhmäkäyttöön soveltuva Ekstranet-palvelu sekä verkkolehti tukemaan FCG:n asiakasviestintää. Eriilaisia projektiesittelyitä varten toteutimme konsernille lisäksi projektisivustot, jotka toimivat niin tiedotuskäytössä kuin myös palveluiden markkinoinnissa. Jokaiseen palveluun suunniteltiin yhtenevä ja moderni ilme helppokäyttöisillä käyttöliittymillä, sekä yhteinen hallinta samasta eAdmin 5 -ylläpitojärjestelmästä.

Suuren konsernin lukuisten eritasoisten ylläpitäjien kirjautuminen verkkopalvelukokonaisuuden eri osiin ratkaistiin integroimalla asiakkaan Active Directory -käyttäjähakemisto uuteen eAdmin 5 -ylläpitojärjestelmäämme. Tämä mahdollistaa SSO (Single Sign-on) -kertakirjautumisen, jolla käyttäjä voi kirjautua kaikkiin verkkopalvelukokonaisuuden osiin pelkällä Windows-kirjautumisella.

FCG Finnish Consulting Group sivustouudistus

Takaisin

FCG Finnish Consulting Group

FCG on Suomen suurimpia monialaisia konsulttiyrityksiä ja markkinajohtaja monella toimialallaan. Konsernin palveluissa yhdistyy ainutlaatuisen monipuolinen osaaminen infra-, ympäristö- ja yhdyskuntasuunnittelusta, monialaisesta koulutuksesta, julkisten palvelujen kehittämisestä sekä johdon konsultoinnista.

Tutustu uudistettuun verkkopalveluun:
www.fcg.fi

Tutustu myös uuteen eAdmin 5 -ylläpitojärjestelmäämme:
eAdmin 5 -esittely

Meihin luottavat jo