Uusi verkkopalvelu ja kasvojenkohotus turkulaisen lääkeannosteluteknologiaan keskittyneen DelSiTechin yritysilmeelle

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 17.3.2014

Suoritimme kasvojenkohotuksen pitkäaikaisen asiakkaamme yritysilmeelle. Uudistimme turkulaisen lääkeannosteluteknologiaan keskittyneen DelSiTechin verkkopalvelun, jonka lisäksi suunnittelimme uuden, tuoreen ilmeen mukaiset käyntikortit ja PowerPoint-pohjat.

Verkkopalvelu nykyaikaan ja kasvojenkohotus yritysilmeelle

DelSiTech Oy on ollut asiakkaanamme jo vuodesta 2003, kun suunnittelimme ja toteutimme yrityksen ensimmäisen verkkopalvelun. Yhteistyö on jatkunut tähän päivään asti ja nyt toteutettu uudistus olikin kokonaisvaltainen prosessi tuoda yrityksen verkkopalvelu nykyaikaan. Suunnittelimme sivuston visuaalisen ilmeen kokonaan uudelleen, jonka jälkeen sivusto rakennettiin responsiivisena uuden eAdmin 5-sisällönhallintajärjestelmän päälle.

Uuden verkkoilmeen lisäksi suunnittelimme myös uudet käyntikortit sekä PowerPoint-kalvopohjat tukemaan päivitettyä yritysilmekokonaisuutta ja asiakkaan markkinointia.

delsitech.jpg

Takaisin

DelSiTech Oy

DelSiTech on Turku Science Parkissa toimiva lääkeannostelu – ja lääkekehitysyhtiö. Se perustettiin vuonna 2001 kaupallistamaan Turun yliopistossa ja Åbo Akademissa tehdyn biomateriaalitutkimuksen tuloksia. DelSiTech
kehittää omia ns. supergeneerisiä lääkkeitä ja tarjoaa lääkeannosteluun liittyviä tutkimuspalveluja lääketeollisuudelle.


Tutustu päivitettyyn verkkopalveluun osoitteessa:

www.delsitech.com

Meihin luottavat jo