Mobiilikäyttöön soveltuva Runebergin kukan verkkokauppa julkaistu

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 16.12.2013

Uudistimme Runebergin kukan yritysilmeen, ilmemateriaalit sekä suunnittelimme ja toteutimme mobiililaitteillekin skaalautuvan verkkokaupan, tehostamaan perinteikkään ja ammattitaitoisen kukkakaupan myyntiä.

Uusi ilme ja responsiivinen verkkokauppa

Töölössä sijaitseva, maailmallakin tunnettu floristiikan edelläkävijä, Runebergin Kukka Dan Ward on ollut asiakkaanamme jo vuodesta 2003. Olemme suunnittelleet ja toteuttaneet yrityksen alkuperäisen verkkopalvelun, sekä tiiviissä ja hedelmällisessä yhteistyössä uudistaneet ja jatkokehittäneet verkkopalvelua eteenpäin. Viimeisimmässä uudistuksessa Runebergin Kukka halusi päivittää kerralla koko graafisen ilmeensä sekä uudistaa verkkopalvelunsa täysin ja laajentaa sitä yrityksen myyntiä kehittävällä verkkokaupparatkaisulla.

Projektin ensimmäisessä vaiheessa suunnittelimme yritykselle uuden ja raikkaan mutta pitkäaikaista historiaa kunnioittavan graafisen ilmeen, sisältäen logon ja liikemerkin, värimaailman sekä typografian. Lisäksi suunnittelimme ja toteutimme yritykselle uuden ilmeen mukaiset materiaalit, kuten käyntikortit, paperikassit sekä kukkien käärepaperit ja sellofanit.

runeberginkukka-verkkokauppa-uutinen

Toisessa vaiheessa suunnittelimme yritykselle modernin ja näyttävän verkkokaupan, jonka ulkoasussa hyödynnetään suuria kuvapintoja, viestien Runebergin Kukan ainutlaatuisesta osaamisesta alallaan. Verkkokauppa on suunniteltu sisällöltään selkeäksi ja helppokäyttöiseksi, lisäksi mobiilikäyttäjät on huomioitu toteuttamalla palvelu responsiiviseksi. Palveluiden ja tuotteiden selailu sekä kukkaostokset onnistuvat siis vaivattomasti myös vaikkapa älypuhelimella.

Uusi verkkopalvelu rakennettiin uuden eAdmin 5-sisällönhallintajärjestelmän päälle, joka mahdollistaa helpon tuotekannan hallinnan ja tilausten käsittelyn, mutta myös päivittäiset sivuston ylläpitotoimet, kuten uutisoinnin ja erilaiset tuotenostot.Takaisin

Runebergin Kukka

Runebergin Kukan ja sen käytössä olevan Dan Ward toiminimen historia on pitkä ulottuen aina viime vuosisadan alkuun. Yrityksen toiminnassa yhdistyvät pitkät perinteet sekä palkittujen huippufloristien moderni kädenjälki. Yhdessä ne tarjoavat laatutietoiselle asiakkaalle viimeisteltyjä elämyksiä kukkanautintojen parissa. Runebergin Kukka hoitaa myös pääkaupunkiseudulla monen suuryrityksen kukkatoimitukset, on pitkään vastannut Suomen suurimpien häämessujen koristeluista ja tehnyt yhteistyötä kotimaisten ja ulkomaisten huippusuunnittelijoiden kanssa. Yrityksen osakkaana oleva Jouni Seppänen on maailmalla kysytty alan luennoitsija ja kouluttaja, tunnettu ja palkittu floristi sekä alan huippukirjallisuutta julkaissut tekijä.

runeberginkukka-paperikassi


Poikkea kukkaostoksille osoitteessa:

www.runeberginkukka.fi

Meihin luottavat jo