Verkkovaraani Oy - jo 15 vuotta digitaalisia kokonaisratkaisuja!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 2.10.2013

Turkulainen digimediatoimisto Verkkovaraani Oy täyttää tänään täydet 15 vuotta!

Turkulainen digimediatoimisto Verkkovaraani Oy täydet 15 vuotta!


15 vuotta on todella pitkä ikä digitaalisen markkinointiviestinnän alalla. Suuri osa tämän alan yrityksistä on näiden vuosien aikana fuusioitunut, vaihtanut omistajaa, nimeä tai lopettanut kokonaan toimintansa. Meitä vanhoja alan kokemuskonkareita on enää vain kourallinen jäljellä. Googlekin perustettiin vain viikko meitä ennen.

Verkkovaraani onnittelee Googlea
Onnittelemme myös ikätoveriamme!

Verkkovaraani on kasvanut tasaisen maltillisesti ja toteuttanut pitkäaikaista yhteistyötä erilaisten yritys- ja järjestöasiakkaiden kanssa jo useita vuosia. Pisimmät yhteistyösuhteet ovat kestäneet jo yli 10 vuotta. Sekin on pitkä aika IT-alalla, jossa projektihallinnan kompastuskivet, budjettien ja aikataulujen venymiset sekä huonosti hoidetut asiakassuhteet ovat tehneet toiminnasta lyhytjänteistä pikavoittojen tavoittelua. Toki samaa lyhytnäköisyyttä on myös ollut havaittavissa asiakaspäätöksissä, joissa halpa hintahumppa on sokaissut tärkeämmät päämäärät.

Dotcom-buumin synnyttämä, kokemusten kasvattama


Kun Uusmediatoimisto Verkkovaraani perustettiin syksyllä 1998, niin näihin aikoihin dotcom-buumi oli nostamassa päätään maailmalla ja samoin myös täällä kotimaassakin. Kaiken sen kohkaamisen ja intoilun keskellä syntyi ajatus että hyvää perusviestintää voisi hoitaa myös uusilla digitaalisilla viestintävälineillä. Perustettiin firma, jonka nimeen liitettiin tuo uusi media – olihan se silloin aika uutta.

Viidessätoista vuodessa on ehtinyt tapahtua yhtä ja toista. Vuosituhannen alussa seurasimme huvittuneena IT-alan kuplan puhkeamista, koska perustoiminnan ohjenuorana meillä on aina ollut ”enemmän hikeä, vähemmän hypeä”, emmekä ole sortuneet liiallisiin ylilyönteihin tai lunastamattomiin lupauksiin.

"Enemmän hikeä, vähemmän hypeä"

Internet on aina ollut meille yksi kiinnostava ja monipuolinen väline muiden viestintäratkaisujen joukossa. Välineen ja sen ominaispiirteiden tuntemus on tietenkin tärkeää jotta hyvää perusviestintää, kiinnostavia markkinointikampanjoita ja toimivia palveluratkaisuja voidaan tehdä välineen ehdoilla ja sen tarjoamilla uusilla mahdollisuuksilla. Viidessätoista vuodessa nämä perusasiat ovat vain kirkastuneet selvemmiksi ja osaaminen sekä lukuisten yhä vaativampien, laajempien ja haastavampien projektien kautta saatu kokemus on kasvattanut meistä oman alamme uskottavan ja luotettavan asiantuntijaorganisaation.

SOMEa, monikanavaviestintää, digitaalisia kokonaisratkaisuja ja mobiilikäyttöä


Viimeiset vuodet ovat olleet oikeasti kiinnostavia digitaalisen viestinnän alalla. Sosiaalinen media on muokannut viestintäkenttää rankalla kädellä ja monikanavaviestinnästä sekä digitaalisista kokonaisratkaisuista on tullut arkea, jossa viestejä sovitetaan ja muokataan käyttäjätottumusten ja kanavien ehdoilla. Kun internetin mobiilikäyttö on vielä räjähtänyt käsiin, täytyy saman verkkopalvelun olla myös helposti käytettävissä mobiililaitteella. Tämä vaatii monipuolista osaamista niin teknisesti kuin myös sisältöjen ymmärryksen osalta.

Ylläpitoratkaisuna kotimainen avainlipputuote, jolla on 12 vuoden kehitystyö


Oman ohjelmistotuotantomme kautta olemme luoneet erittäin laajan ja monipuolisen markkinointiviestintään suunnitellun eAdmin -tuoteperheen, joka kattaa niin yritys- kuin myös järjestöasiakkaittemme verkkopalvelutarpeet perusratkaisuista vaativimpiin sovelluksiin. Uusin eAdmin 5 – ylläpitojärjestelmämme on syntynyt viimeisen vuoden aikana ja sen takana on jo yli 12 vuoden kehitystyö, jossa on kuunneltu asiakkaittemme tarpeita. Olemme aidosti ylpeitä kotimaisesta avainlipputuotteestamme.

Terkuin,

Jo viisitoistavuotias, kokemusta omaava teini, ei enää varaaninpoikanen.

Sami Pylvänäinen, toimitusjohtaja
Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy
sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi
puh: 040 6256267Takaisin

Verkkovaraani 15 vuotta

15% alennusta!

Olemme toimittaneet kotimaisia ohjelmistoratkaisuja ja digimediaosaamista asiakkaidemme markkinointiviestintään jo vuodesta 1998. Panostamme edelleen pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja haluammekin juhlahetken kunniaksi tarjota niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaille -15% tilaamansa uuden palvelun hinnasta! Tarjous voimassa loppuvuoden, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin.

eAdmin 5-esittelysivu

Meihin luottavat jo