Sopimus Furuno Finland Oy:n verkkopalvelun uudistamisesta

Sami Pylvänainen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 31.10.2013

Jatkamme hedelmällistä yhteistyötä johtavan merenkulkuelektroniikan toimittajan kanssa ja uudistamme heidän verkkopalvelunsa asiakastarpeiden mukaisesti.

Furuno Finland uusii verkkopalvelunsa

furuno-uutinen
Furuno Finland Oy on ollut asiakkaanamme jo vuodesta 2008 lähtien, jolloin suunnittelimme ja toteutimme yrityksen nykyisen verkkopalvelun. Asiakas on ollut todella tyytyväinen saamaansa palveluun sekä tehtyihin ratkaisuihin, joten yhteistyösuhde jatkuu hedelmällisenä.

Nyt johtava merenkulkuelektroniikan toimittaja haluaa päivittää verkkopalvelunsa kerralla nykyaikaan vastaamaan paremmin yrityksen nykyisiä tarpeita ja laajentunutta tarjontaansa. Uudesta palvelusta halutaan modernin ja näyttävän näköinen sekä sisällöltään ja toiminnoiltaan entistä paremmin asiakkaita palveleva kokonaisuus. Furunon tarjoamat tuotteet ja ratkaisut muodostavat todella laajan kokonaisuuden, ja asiakaskunta ulottuukin yksityisistä veneilijöistä aina koti- ja ulkomaan kauppalaivastoon sekä viranomaisille suunnattuihin palveluihin asti. Laaja tuotevalikoima halutaan saada jaettua ja kohdistettua paremmin eri käyttäjäryhmille, ja useita erityyppisiä asiakkaita halutaan palvella tehokkaammin.

Verkkopalvelusta halutaan helposti käytettävä myös mobiililaitteissa, joten uusi palvelu tullaan toteuttamaan responsiivisen suunnittelun periaatteilla. Se rakennetaan täysin uuden eAdmin 5-sisällönhallintajärjestelmän päälle, jonka avulla palvelun ylläpitäjät voivat helposti hallita mm. uutisointeja ja tuotesivuja sekä nostoja päivittäin.

eAdmin 5-järjestelmä mahdollistaa myös täysin uudenlaisten uutiskirjeiden tekemisen ja lähettämisen. Uuden järjestelmän uutiskirjeet skaalautuvat helppolukuisiksi myös mobiililaitteilla, kuten älypuhelimilla.

Uusi verkkopalvelu tullaan julkaisemaan alkukeväästi asiakkaan sisältötuotannon valmistuttua.Takaisin

Furuno Finland Oy

FURUNO on johtavia merenkulkuelektroniikan toimittajia maailmanlaajuisesti. Konsernin palveluksessa on 2.700 henkilöä ja toimintaa on yli 40 maassa

FURUNO FINLAND OY on japanilaisen FURUNO ELECTRIC CO., LTD:n omistama tytäryhtiö. Furuno Finland Oy on vakavarainen kasvava yritys, jossa toteutetaan osa konsernin strategisesta tuotekehityksestä. Yritys tuo maahan, toimittaa, asentaa ja huoltaa navigointi-, kommunikaatio- ja kalanetsintälaitteita sekä -järjestelmiä kotimaassa ja ulkomailla. Tuotevalikoimastamme löytyy ratkaisuja niin huviveneilijöiden kuin ammattikäyttäjienkin tarpeisiin.

Meihin luottavat jo