Muoviteollisuuden kattavasti kuluttajia ja jäsenyrityksiä palveleva verkkopalvelu julkaistu!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 3.7.2013

Uudistimme vanhan asiakkaamme Muoviteollisuuden verkkopalvelun tukemaan entistä paremmin kuluttajia ja jäsenyrityksiä, tarjoamalla ajankohtaista tietoa muoveista ja muoviteollisuudesta helppokäyttöisellä ja miellyttävällä tavalla. Sivusto toteutettiin responsiivisena Verkkovaraanin uudelle eAdmin 5-ylläpitojärjestelmälle.

Muoviteollisuudelle monipuolinen verkkopalvelu

Oletko koskaan tullut miettineeksi, mistä ympärillämme olevat nykyaikaiset ja välttämättömät tuotteet ovat enimmäkseen valmistettuja? Kuka niitä osaa valmistaa, missä ja miten? Muovi on yleisnimitys tuhansille eri aineille, joista voidaan valmistaa miljoonia erilaisia tuotteita erilaisilla ominaisuuksilla. Muovi muovautuu moneen käyttöön.

Nyt nuorennusleikkausta läpikäyvän Muoviteollisuuden kattojärjestön tavoitteena oli uudistaa verkkopalvelunsa entistä paremmin kuluttajia ja jäsenyrityksiä palvelevaksi laajaksi mutta selkeäksi asiakokonaisuudeksi. Kattava muovitietopaketti onkin tarjoiltu lukemista helpottavilla ratkaisuilla, kuten dynaamisella julkaisugallerialla, kattavalla haulla sekä laajalla mutta helppokäyttöisellä sanastolla. Kevyt ja raikas yleisilme tarjoaa miellyttävän kävijäkokemuksen ja responsiivisen suunnittelun ansiosta sivustoon pääsee tutustumaan vaivatta myös erikokoisilla mobiililaitteilla.

Asiakkaan toiveesta räätälöidyin ratkaisuin varustettu laaja verkkopalvelu rakennettiin Verkkovaraanin kehittämälle täysin uudelle eAdmin 5-ylläpitoalustalle. Uudenaikaisen järjestelmän ansiosta mm. sisällönhallinta ja uutisointi onnistuvat ylläpitäjiltä helposti ja tehokkaasti. Asiakas oli erittäin tyytyväinen toimitettuun pakettiin - niin järjestelmä kuin sivustokin todettiin helpoiksi käyttää sekä ulkoasuiltaan miellyttävän näköisiksi.

Muoviteollisuus ry:n verkkopalvelu-uudistusta vetänyt asiamies Rasmus Pinomaa toteaa yhteisestä projektistamme seuraavaa:

Verkkovaraanilla on nuorekas ja innostunut ote verkkosivujen tekemiseen ja tämä sopi loistavasti nuorennusleikkausta läpikäyvälle Muoviteollisuus ry:lle. Verkkovaraani onnistui loistavasti visualisoimaan ja konkretisoimaan meidän tavoitteemme ja toiveemme. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseenTakaisin

Muoviteollisuus ry

Muoviteollisuus ry on vuonna 1961 perustettu muovituotteita valmistavien yritysten elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö, Kemianteollisuus ry:n toimialajärjestö sekä Elinkeinoelämän keskusliiton jäsen. Jäsenistö koostuu reilusta sadasta jäsenyrityksestä. Muoviteollisuus ry osallistuu alansa kansainväliseen yhteistyöhön muun muassa Plastics Europen ja monen muun alan yhteistyöjärjestön kautta. Yhdistys on edunvalvontajärjestö, jolloin sen tavoitteena on varmistaa jäsenyrityksilleen hyvät ja kannattavat edellytykset Suomessa.

Tutustu Muoviteollisuuden uuteen
verkkopalveluun osoitteessa:

www.muoviteollisuus.fi

Meihin luottavat jo