Sopimus Muoviteollisuus ry:n verkkopalvelun uudistamisesta

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 8.3.2013

Uudistamme asiakkaamme, Muoviteollisuus ry:n, verkkopalvelun kevään aikana. Uusi responsiivista suunnittelua hyödyntävä sivusto toimii eri mobiililaitteilla ja otetaan käyttöön alkukesästä asiakkaan sisältötuotannon valmistuttua.

Muoviteollisuus uudistaa verkkopalvelunsa

Muoviteollisuus ry on ollut asiakkaanamme jo vuodesta 2007 lähtien ja käytössä oleva verkkopalvelu kaipaakin jo uudistusta niin visuaalisen ilmeen, sisällön, rakenteen kuin myös tiedon esittämisen osalta. Asiakkaan projektipäällikkönä toimivan Rasmus Pinomaan dynaaminen ote tuo teollisuusjärjestöön uutta potkua ja viestintään uusia ajattelutapoja. Hänen kanssaan tehty uuden verkkopalvelun konseptointi ja määrittely on ollut hedelmällistä yhteistyötä, jonka kautta suunnittelijoillamme on loistavat edellytykset luoda Muoviteollisuuden kattojärjestölle näyttävä, houkutteleva, toimiva ja eri kohderyhmiä palveleva tiedotus- ja palvelukanava verkkoon.

Muoviteollisuuus

Tulevan verkkopalvelun tavoitteena on luoda muovitiedon keskeinen tietokanava, josta kuluttajat ja muut muovitietoa hakevat tahot (toimittajat, opettajat, opiskelijat, jne.) saavat luotettavaa ja asiallista informaatiota. Lisäksi verkkopalvelu edustaa kotimaisille muovialan yrityksille suunnattua helposti lähestyttävää ja asiantuntevaa edunvalvontajärjestöä, jonka palvelut ja erikoisosaaminen helpottavat jäsenyritysten arkea heidän omassa liiketoiminnassaan. Järjestö on luotettava ja osaava kumppani, neuvoa ja apua tarjoava palvelija sekä eteenpäin menevä, lainsäädäntöön, edunvalvontaan ja muovitietoisuuteen positiivisesti vaikuttava asiantuntija.

Uusi, nykyaikainen verkkopalvelu skaalautuu luonnollisesti myös mobiililaitteille (älypuhelimet, tabletit) ja se julkaistaan alkukesästä asiakkaan sisältötuotannon valmistuttua.Takaisin

Muoviteollisuus ry

Muoviteollisuus ry on vuonna 1961 perustettu muovituotteita valmistavien yritysten elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö, Kemianteollisuus ry:n toimialajärjestö sekä Elinkeinoelämän keskusliiton jäsen. Jäsenistö koostuu reilusta sadasta jäsenyrityksestä. Muoviteollisuus ry osallistuu alansa kansainväliseen yhteistyöhön muun muassa Plastics Europen ja monen muun alan yhteistyöjärjestön kautta. Yhdistys on edunvalvontajärjestö, jolloin sen tavoitteena on varmistaa jäsenyrityksilleen hyvät ja kannattavat edellytykset Suomessa.

Meihin luottavat jo