Teknokemian Yhdistys asiakkaaksi

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 28.2.2013

Toteutamme yhdistyksen käyttöön uuden, kuluttajia paremman palvelevan verkkopalvelun. Luonnollisesti sivusto toteutetaan responsiivisen suunnittelun periaatteilla, jotta sitä voi helposti käyttää myös mobiililaitteilla (älypuhelimet, tabletit).

Teknokemian Yhdistys asiakkaaksi

Uudistamme kuluvan kevään aikana yhdistyksen verkkopalvelun ilmeen, konseptoimme tiedon esitystavat ja suunnittelemme kuluttajia paremmin palvelevan verkkopalvelun rakenteen ja sisällöt yhdessä asiakkaan kanssa. Lisäksi toimitamme yhdistyksen henkilökunnan käyttöön uudistuneen eAdmin-ylläpitojärjestelmämme, joka soveltuu helppoon ja joustavaan sisällön hallintaan.

Teknokemian Yhdistys

Kehitystyön tavoitteena on luoda organisaation käyttöön sopiva, ajanmukainen, selkeä ja helppokäyttöinen verkkopalvelu, joka tarjoaa luotettavaa tietoa arkisiin kemikaaleihin, niiden käyttöön ja turvallisuuteen liittyen. Yhdistyksellä on käytössä Kemianteollisuuden kautta oma jäsenten ekstranet-palvelu, jolloin julkista verkkopalvelua profiloidaan selkeästi ulkoista viestintää varten. Kohderyhminä ovat alan tuotteista ja kemikaaleista kiinnostuneet kuluttajat, median edustajat sekä muut tietoa hakevat sidosryhmät, kuten opettajat, kampaajat ja muut ammattilaiset. Lisäksi potentiaalisia yhdistyksen jäsenyydestä kiinnostuneita yrityksiä varten tuotetaan selkeä infopaketti yhdistyksen jäsenyyden tarjoamista eduista.

Uusi mobillikäyttöönkin soveltuva verkkopalvelu tullaan julkaisemaan alkukesästä asiakkaan sisältötuotannon valmistuttua.Takaisin

Teknokemia

Teknokemian Yhdistys on kosmetiikka- ja hygieniatuotteita sekä pesu- ja puhdistusaineita valmistavien ja maahantuovien yritysten elinkeinopoliittinen edunvalvontajärjestö. Sillä on noin 50 jäsenyritystä, joiden osuus koko alan myynnistä Suomessa on noin 90 %.

Teknokemian tuotteet - niin kosmetiikka- ja hygieniatuotteet kuin puhdistus- ja pesuaineetkin - ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämäämme. Käytämme teknokemian valmisteita, kuten saippuaa, sampoota, deodoranttia, hammastahnaa, kosteusvoidetta, pyykinpesu- ja astianpesuaineita päivittäin. Olipa kyseessä mikä tahansa teknokemian alan tuote, kaikilla niillä on yhteinen tavoite: ne parantavat käyttäjänsä hyvinvointia ja piristävät arkeamme!

Meihin luottavat jo