Kotimaista huipputeknologiaosaamista verkossa

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 13.12.2010

Pemamekin uusi verkkopalvelu tavoittaa yrityksen kansainväliset asiakkaat maailmalla.

Pemamek - sparking your business

Pemamek Oy on maailman johtava kappaleenkäsittelyn, hitsauksen mekanisoinnin ja automatisoinnin suunnittelija sekä valmistaja. Yritys tunnetaan PEMA-tuotteistaan. Pemamek Oy valmistaa huipputeknologiaa käyttäen hyödyksi parasta mahdollista saatavilla olevaa robotti- ja automaatiotekniikkaa. Jokainen PEMA-tuote ja –järjestelmä on tinkimättä suunniteltu parantamaan asiakkaan kilpailukykyä ja tuottavuutta. Vuonna 1970 perustettu Pemamek Oy pyrkii jatkuvasti toimittamaan maailman parasta hitsausautomaatiota. Pemamekin tuotteita löytyy yli 50 maasta ja kaikista maanosista. Viennin osuus on yli 90%.

Olemme tehneet Pemamekin kanssa yhteistyötä jo vuodesta 2002 lähtien. Pitkäaikaiseen työhistoriaan on mahtunut kolme laajaa verkkopalvelu-uudistusta, joista viimeisin saatiin juuri julkaistua. Uutta liiketoiminta-ajattelua tukevan verkkopalvelun suunnittelu ja toteutus, laajat tuotetietokantaratkaisut, sidosryhmäkäyttöön suunniteltu Extranet-ratkaisu, uutiskirjeet ja myöhemmin käyttöön otettava asiakkaille suunnattu verkkolehti.

www.pemamek.fiTakaisin

Meihin luottavat jo