Suojele kuuloasi!

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 20.6.2010

Toteutimme Kuuloliitolle kuulonsuojaukseen liittyvän projektisivuston kuulosuoja.fi, joka julkaistiin tulevaa festarikesää varten ennen Juhannusta.

Suojele kuuloasi!

Tiesitkö, että konserttien ja festareiden äänenpainetasot liikkuvat helposti 90-100 desibelissä? Tiesitkö, että 100 desibelin toistuva melualtistus voi tuottaa pysyvän kuulovaurion jopa 15 minuutissa? Korvatulpille on oikeasti käyttöä festareilla ja konserteissa. Artistikin sen tietää.

Toteutimme Kuuloliitolle kampanjasivuston ja tarvittavan ilmemateriaalin kuulonsuojausteemaan liittyen. Sisällön ja ilmesuunnittelun (logo, väri- ja kuvamaailma, typografia) lähtökohtana oli tiivis ja selkeä tietopaketti, jolla haluttiin tavoittaa festarikesään valmistautuva nuoriso. Wepistä tehtiin raikkaan värikäs ja houkutteleva kokonaisuus. Mukaan saatiin mm. Jenni Vartiaisen ja muiden eturivin kotimaisten artistien videohaastattelut ja kattava kuuloon ja kuulonsuojaukseen liittyvä info, ilman ähkyä. Toteutimme kuulosuoja.fi-sivuston lisäksi myös kampanjaesitteen tukemaan viestintää ja markkinointia.

Kuuloliiton Kuulosuoja-sivuilta saat vinkkejä siihen, miten voit suojata kuuloasi!

www.kuulosuoja.fiTakaisin

Kuulosuojaus

Meihin luottavat jo