Graafisia palveluita OK-opintokeskukselle

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 22.2.2010

Suunnittelemme valtakunnallisen aikuisoppilaitoksen verkkopalvelun ja verkkomateriaalien uuden ilmeen kuluvan kevään aikana.

Graafisia palveluita OK-opintokeskukselle

OK-opintokeskus on valtakunnallinen aikuisoppilaitos, jonka pääasiallisena asiakaskuntana on erilaiset kansalaisjärjestöt. Erilaisia kursseja ja luentotilaisuuksia järjestetään vuosittain yli 5000 ja niihin osallistuu yli 160 000 henkilöä.

Opintokeskus haki verkkopalvelunsa ilmeuudistukseen graafisesti taitavaa toimijaa, jolla on myös ymmärrystä sisällöistä ja verkkopalveluiden suunnittelusta. Vakuutimme OK:n henkilökunnan hyvillä asiakastöillämme, pitkäaikaisilla asiakassuhteillamme sekä viime aikaisilla tyylikkäillä visualisoinneilla. Teimme OK:n kanssa sopimuksen, joka kattaa niin opintokeskuksen julkisen verkkopalvelun kuin myös verkkomateriaalien ja verkko-ohjeiden graafisen suunnittelun ja toteutuksen.

Toimitamme asiakkaalle sovitun kokonaisuuden graafisen ohjeiston kera huhtikuun aikana jolloin opintokeskus alkaa työstämään uusia verkkopalveluita. Julkaisu menee varmaankin alkusyksyyn sillä sisällöntuotanto ottaa aina oman aikansa.Takaisin

Meihin luottavat jo