Pohjois-kalotin matkailupalvelut yhdessä osoitteessa

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 7.1.2010

Region Arctica -matkailuhanke julkaisi kattavan ja näyttävän verkkopalvelun Pohjois-kalotin matkailupalveluista.

Pohjois-kalotin matkailupalvelut yhdessä osoitteessa

Region Arctica -matkailuhanke julkaisi kattavan ja näyttävän verkkopalvelun, joka tarjoaa Lapin ja arktisen alueen elämyksiä aidoimmillaan. Alueen kiinnostavuus piilee koskemattomassa luonnossa, paikalliskulttuurin rikkaudessa sekä lukemattomissa luontoaktiviteeteissa, joita alueen matkailuharjoittajat tarjoavat.

Toteutimme Region Arctica -matkailuhankkeen perusilmeen (logo, väri- ja kuvamaailma, typografia), alueen kartan sekä verkkopalvelun markkinointiin ja alueen identiteetin rakentamista varten. Ekstranetin avulla suomalaiset, ruotsalaiset ja norjalaiset matkailuyrittäjät voivat verkostoitua yli valtakunnan rajojen ja kehittää yhteisiä palvelupaketteja matkailijoiden iloksi.

www.regionarctica.comTakaisin

Meihin luottavat jo