Keliakialiiton Extranet käyttöön

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 31.8.2009

Keliakialiiton laaja sähköisten palveluiden kehittämisprojekti eteni seuraavaan vaiheeseensa kun pääasiassa liiton jäsenistön käyttöön soveltuva Extranet –palvelu otettiin käyttöön Keliakiaviikon kunniaksi.

Keliakialiiton Extranet käyttöön

Keliakialiitolla ei aiemmin ollut käytössä jäsenistölle suunnattuja erillisiä sähköisiä palveluita joten käyttöön otetusta Extranet –palvelusta haluttiin rakentaa jäsenistön kannalta aito lisäarvopalvelu josta löytyy jäsenistölle suunnattua tietoa, toiminnallisuutta ja palveluita eli käytännössä vastinetta jäsenmaksulle. Samalla liiton sähköisten ratkaisujen kokonaisuutta saatiin järkevöitettyä kun esimerkiksi julkiseen viestintään ja vaikuttamistoimintaan liittyvät yleiset asiat saatiin erotettua jäsenasioista www-sivujen ja Extranet –palvelun välillä. Keliakialiiton Extranet –palvelu koostuu jäsenille suunnatusta sisällöstä kuten resepteistä, matkustusvinkeistä, jäsentoimintaan liittyvistä ohjeista ja materiaaleista, ajankohtaisista jäsenuutisista, keskustelualueesta sekä kysymys-/vastauspalvelusta jossa jäsenet voivat hakea tietoa tai kysyä asiantuntijoilta mieltään askarruttavista käytännön pulmista. Toimitettu ratkaisu soveltuu myös joustavasti jäsenrekisteritietojen päivittämiseen ja sitä voidaan laajentaa asiakastarpeitten mukaisesti myös liiton toimintaan liittyvien muiden kohde- ja sidosryhmien käyttöön. Lisäpalveluiden kokonaisuutta tulee vielä täydentämään Keliakialiiton jäsenlehden lukijapalveluna toteutettava Extranet -pohjainen verkkolehti joka otetaan käyttöön vuoden 2010 alkupuolella sisältötuotannon valmistuttua.

Yhdessä Keliakialiiton sähköiset palvelut muodostavat niin visuaalisesti kuin myös toiminnallisesti toisiaan täydentävän palveluiden kokonaisuuden.

Keliakialiitolle toteutettuihin sähköisiin ratkaisuihin voit tutustua oheisista linkeistä:
Keliakialiiton verkkopalvelu: http://www.keliakialiitto.fi
Keliakianuorten verkkopalvelu: http://www.keliakianuoret.fi
Keliakialiiton Extranet: http://www.keliakialiitto.fi/extranet (vaatii käyttäjätunnukset)Takaisin

Meihin luottavat jo