Virtuaalisihteeripalvelut verkossa

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 15.11.2007

Virtuaalisihteeripalvelut verkossa

Niksi Sihteeripalvelut on kokenut ja luotettava PK –yrityksen kumppani. Yritys tarjoaa asiakasyrityksilleen osaavien suomalaisten sihteerien palvelua puhelimen ja internetin välityksellä. NIKSI tarjoaa joustavasti ja taloudellisesti lisää käsiä toimistorutiinien hoitamiseen ja auttaa yrityksiä keskittymään omaan liiketoimintansa. Yhteistyössä Niksin kanssa keskisuurilla ja pienilläkin yrityksillä sekä organisaatioilla on mahdollisuus hyötyä oman sihteerin palveluista suuryritysten tapaan. Niksi Sihteeripalvelut tarjoaa virtuaalisihteeri ja -toimistopalveluita sekä puhelinvaihde ja hallintopalveluita niin suomalaisille yrityksille ja organisaatiolle kuin Suomeen sijoittuville ulkomaalaisillekin yrityksille. Luksusta on oma sihteeri.

2007: Tavoitteita ja ratkaisuja
Lähtökohtana NIKSIn verkkopalvelun suunnittelussa ja toteuttamisessa oli toteuttaa yhtäältä yrityksen, sen toiminnan ja palveluiden markkinointiin soveltuva, visuaalisesti näyttävä ja uskottava yrityspresentaatiosivusto. Toisaalta tavoitteena oli luoda mahdollisuudet uudenlaisiin verkon ylitse käytettäviin etäpalveluihin jotka mahdollistavat erilaisten sihteeripalveluiden ulkoistamisen ja joustavan käytön NIKSIn eri asiakasyrityksistä ja organisaatioista käsin. Toteutimme verkkopalvelun ilmeen perustuen asiakkaan mainostoimiston luomiin visuaalisiin peruselementteihin ja loimme selkeän ja helppokäyttöisen käyttöliittymän niin julkisen verkkopalvelun kuin myös asiakaskohtaisen Extranet -palvelun käyttöön. Ylläpidon perusjärjestelmän lisäksi käyttöön otettiin sähköiset lomakkeet ja uutiskirjesovellus tehostamaan NIKSIn vuorovaikutteisia palveluita ja sähköistä tiedottamista ja markkinointia.Takaisin

Tutustu verkkopalveluun alla olevassa osoitteessa:
http://www.sihteeripalvelut.com

Meihin luottavat jo