Forssan Ammatilliselle Aikuiskoulutuskeskukselle uusi verkkoilme

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 22.11.2007

Toteutimme asiakkaallemme Forssan Ammatilliselle Aikuiskoulutuskeskukselle uuden verkkoilmeen perustuen asiakkaan valitseman mainostoimiston luomaan uuteen organisaatioilmeeseen ja markkinointimateriaaliin soveltuvin osin.

Forssan Ammatilliselle Aikuiskoulutuskeskukselle uusi verkkoilme

Ilmeuudistuksen yhteydessä keräsimme asiakkaalta ja verkkopalvelun käyttäjiltä palautetta ja kehitysideoita vuosi sitten käyttöön otetun verkkopalvelun parantamiseksi. Erityisesti monipuolista ja joustavaa kurssihallintajärjestelmää jalostettiin ylläpitäjiä ja sivuston käyttäjiä vielä paremmin palvelevilla lisätoiminnoilla, jonka lisäksi käytössä olevan perusjärjestelmän päivittämisellä parannettiin mm. hakukonelöydettävyyttä ja sivuston sisäistä hakua sekä järjestelmän materiaalipankkia.

Tutustu uudistuneeseen verkkopalveluun alla olevassa osoitteessa:
http://www.fak.fiTakaisin

Meihin luottavat jo