Uudet toimitilat Auran Panimolinnassa

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 1.3.2007

Toimistomme on muuttanut uusiin, suurempiin toimitiloihin suoraan Aurajoen rantaan. Lähes puoli vuotta kestänyt etsikkoaika on onnellisesti ohi ja kärsivällisyys palkittiin todellisella jackpotilla.

Uudet toimitilat Auran Panimolinnassa

Aloitimme uusien toimitilojen etsimisen syystalvella 2006 ja tavoitteena oli löytää edustava, keskeisellä paikalla sijaitseva, pohjarakenteelta toimiva ja riittävän suuri yrityksen laajenemisen mahdollistava kokonaisuus jossa oli sitä jotain. Erityisesti vanhat kunnostetut teollisuuskiinteistöt olivat hakusessa, mutta sopivan tilan löytyminen ei ollutkaan niin helppoa kuin aluksi otaksuimme. Lähes puoli vuotta toimitilahakemistojen ja hakupalveluiden selausta, tutuksi tulleita turkulaisia kiinteistövälittäjiä ja laaja katsaus turkulaiseen kiinteistömaailmaan ja rakennuskantaan oli sinänsä mielenkiintoinen kokemus, mutta kuten lähes aina, se oikea löytyi sitten lopussa kuinkas muuten kuin puolivahingossa. Alkukeväästä pidetty hedelmällinen yhteistyöpalaveri Animaatiostudio Wireframen kanssa avasi silmät synergiaetujen lisäksi upeasti saneerattuun toimitilaan, jossa toimi lisäksi muutama luovan talouden yritys joiden osaamispotentiaali oli omiaan täydentämään omaa osaamistamme. Näkymät Aurajoelle eivät myöskään olleet haitaksi. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä.

Auran Panimo

Förimatka Turusta Åboon vain puolitoista minuuttia!
Nk. Auran Panimolinna on alun perin vuonna 1885 valmistunut teollisuuskiinteistö, josta alkoi myös legendaarisen Aura-oluen tarina. Vuosien varrella usean rakennuksen muodostama panimokompleksi kunnostettiin muutama vuosi takaperin uusiokäyttöön ja edustaviin toimitiloihin on muuttanut eri alan menestyviä yrityksiä. Keskeinen sijainti, hyvät kulkuyhteydet, upeasti saneerattu rakennus ja pala kauneinta turkulaista kulttuurimiljöötä suoraan Aurajoen rannassa muodostavat houkuttelevan kokonaisuuden. Toimistomme edustalta löytyy niin Turun vierasvenesatama kuin myös Föri, aito turkulainen kiireisen elämänrytmin pysäyttävä merimatkaelämys Turun ja Åbon välillä – noin 80 metriä leveän Aurajoen ylitys sujuu lautalla puolessatoista minuutissa. Välittömässä läheisyydessä ovat myös kulinaarisia makuelämyksiä tarjoava liikelounaisiin soveltuva Antti Vahteran isännöimä Rocca sekä rekrytointia ajatellen Turun Taideakatemian viestintäalan opiskelijareservit (Digital Arts, Mainonnan suunnittelu, Mediatuotanto, Animaatio, jne.).

Luovan talouden osaamiskeskittymä
Entisen Auran panimon tiloissa kuohuu oluen sijasta nyt luovan talouden osaamiskeskittymä, jossa yhdistyvät mm. uusmediaosaaminen, graafinen suunnittelu, ohjelmistosuunnittelu, kuvituspalvelut, animaatio-osaaminen, 3D-mallinnus ja mainoselokuvatuotanto. Palveluiden moninaisuus ja toisiaan tukevien osaamisalueiden synergiaedut, luova ilmapiiri ja upea teollisuusmiljöö muodostavat loistavat puitteet yritystoiminnan kehittämiselle.

Tervetuloa käymään!

Aurajoen jäiden sulamista seuratessa, kevättalvella 2007.

Sami Pylvänäinen, IT Manager
Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy

Uudet yhteystiedot
Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy
Läntinen Rantakatu 53, 2.krs
20100 Turku

Huom. Vanhat lankanumerot eivät ole enää voimassa 1.3.2007 lähtien. Uusi puhelinjärjestelmä on tulossa lähiaikoina ja ilmoitamme uusista liittymänumeroista järjestelmän käyttöön oton yhteydessä.Takaisin

Meihin luottavat jo