Avoimet työpaikat

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 4.1.2007

Avoimet työpaikat

Meillä menee hyvin. Viimeiset vuodet olemme tasaisesti kasvattaneet tulostamme, hankkineet merkittäviä asiakassuhteita ja toteuttaneet yhä suuremmille asiakkaille yhä laajempia ja vaativampia asiakasratkaisuja. Toivomme jatkossakin että palvelumme on joustavaa, nopeaa, laadukasta ja asiantuntevaa. Siksi haemme joukkoomme lisää kokeneita ammattilaisia vastaamaan kiinnostavista ja haastavista asiakastöistä ja pitkäaikaisista asiakassuhteistamme. Olemme laajentamassa toimintaamme ja haemme joukkoomme uutta, ammattitaitoista ja työkokemusta omaavaa työvoimaa seuraavilta osa-alueilta:

  • Ratkaisumyyjä
  • Ohjelmistosuunnittelija (2 kpl)

Mikäli oheisista työtehtävistä mikään ei kolahtanut kohdalleen, mutta olet mielestäsi tarpeellinen osa kehitystiimiämme, voit aina jättää meille myös vapaamuotoisen hakemuksesi.

Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy
Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy (Y-tunnus: 1485890-5) on vuonna 1998 perustettu internet-palveluihin erikoistunut yritys. Yritys on yksityisomisteinen, velaton ja vakavarainen ja sen toiminta on perustunut alusta alkaen voitolliseen liiketoimintaan.

Kohderyhmänämme ovat keskisuuret yritykset ja organisaatiot. Asiakkainamme on monen eri alan yrityksiä, tutkimusorganisaatioita, koulutusalan oppilaitoksia ja –keskuksia sekä julkishallinnollisia laitoksia ja yleishyödyllisiä organisaatioita (seurat, liitot, järjestöt). Asiakasmäärämme on kasvanut tasaisen maltillisesti toimintavuosien aikana sillä pyrimme pitkäaikaisiin yhteistyösuhteisiin, jotka aidosti ja monipuolisesti hyödyttävät asiakkaan toimintaa verkkoympäristössä.

Tuotamme Internet-, Intranet- ja Extranet –palveluita, verkkokaupparatkaisuja sekä tieto-kantapohjaisia teknisiä ohjelmasovelluksia tukemaan asiakkaan viestintä-, markkinointi- ja liiketoimintamuotoja verkkoympäristössä. Internet-palveluiden lisäksi tarjoamme konsultointia ja koulutuspalveluja.

Internetpalvelujen toteutuksessa osaamisalueenamme on graafisesti selkeiden, käyttäjäystävällisten, visuaalisesti näyttävien ja teknisesti edistyksellisten ratkaisujen toteuttaminen. Internet -projektit suunnitellaan ja tuotetaan siten, että ne tukevat asiakkaan tiedottamistarpeita, strategisia ja markkinointiviestinnän tavoitteita sekä palvelu- ja liiketoimintamuotoja. Lisäksi Internet -sivuston tarkoituksena on luoda tai vahvistaa asiakkaan yritys-, tuote- ja palveluimagoa.

Lähitulevaisuuden kehitysnäkymät
Uskomme vakaasti, että lähitulevaisuudessakin laadukkaalle verkkoviestinnälle ja hyvin toteutetuille, perustelluille ja pitkäaikaisille ratkaisuille on käyttöä markkinointiviestinnässä. Lisäksi asiakkaan liiketoiminnan, viestinnän ja palvelumuotojen monimuotoinen ymmärtäminen tarjoaa perustan pitkäaikaisille yhteistyösuhteille, jotka aidosti ja monipuolisesti hyödyttävät molempia osapuolia. Nämä lähtökohdat, toteutetut asiakasratkaisut, laaja ja monipuolinen ohjelmistomme sekä pitkäaikaisen kokemuksen tuoma osaamisemme tarjoavat hyvät kehitysolosuhteet tulevaisuuden haasteisiin.

Uudet toimitilat!
Toimistomme sijaitsee Turun Teknologiakeskuksessa mutta olemme muuttamassa uusiin toimitiloihin ns. Auran Panimon kiinteistöön (Läntinen rantakatu 53) helmi-/maaliskuun vaihteessa.

Lisätietoja
Uusmediatoimisto Verkkovaraani Oy
Tykistökatu 4 D
20520 Turku

Sami Pylvänäinen
IT Manager
Sähköposti: sami.pylvanainen a verkkovaraani.fiTakaisin

Meihin luottavat jo