eMail Direct sähköinen suora - monipuolinen ja joustava ratkaisu sähköisten uutiskirjeiden hallintaan

Sami Pylvänäinen (sami.pylvanainen a verkkovaraani.fi), 20.10.2006

Olemme laajentaneet jälleen eAdmin –ohjelmistoamme asiakas- ja kohderyhmäviestintään soveltuvien ratkaisujen osalta ja toteuttaneet sähköisten uutiskirjeiden muokkaamiseen ja postituksen hallintaan suunnitellun eMail Direct -ohjelmasovelluksen

eMail Direct sähköinen suora - monipuolinen ja joustava ratkaisu sähköisten uutiskirjeiden hallintaan

Laaja ja monipuolinen markkinointiviestintään kehitetty eAdmin –ohjelmistomme on jälleen saanut uuden laajennusosan kun kehitimme sähköisten uutiskirjeiden lähettämiseen ja postituslistojen hallintaan suunnitellun eMail Direct –ohjelmasovelluksen asiakaskäyttöön. Asiakas- ja kohderyhmäviestinnän ratkaisut ovat olleet kysytyimpiä sovelluksiamme ja olemme kehittäneet niitä huomattavasti eteenpäin ja tuoneet niihin uusia lisäominaisuuksia vuosien aikana. Postituslistojen hallintaan ja massapostitukseen soveltuva eMail –ohjelmamme on ollut asiakkaillemme käytössä jo useita vuosia ja viime aikoina sähköisistä, näyttävistä uutiskirjeistä on tullut asiakasviestintävälineenä ja suoramarkkinoinnissa käytettävä yhä kasvava trendi. Tähän käyttötarpeeseen kehitetty eMail Direct on helppokäyttöinen, joustava ja asiakaskohtaisesti räätälöitävissä oleva ratkaisu, jolla näyttävä asiakkaan viestintäilmeen mukainen materiaali saadaan tavoittamaan kulloisenkin halutun kohderyhmän.

eMail Direct –ohjelman ominaisuuksia:

  • Nopeat säästöt perinteiseen viestintään verrattuna
  • Tehokkuuden seurannan mm. havainnolisten lukutilastojen avulla
  • Helpon ja nopean internet-pohjaisen editorin
  • Sivupohjat erityyppisiin viesteihin omalla yritysilmeellä
  • Maksuttoman käyttötuen
  • Rajattomat lähetysmäärät

Sähköiset uutiskirjeet sopivat joustavasti hyvin monenlaiseen käyttöön - uutuustuotteiden markkinointiin, palveluiden ja asiakasratkaisujen esittelyyn, kampanjakäyttöön, ajankohtaistiedon välittämiseen, jne. Postituslistojen hallinta ja jakaminen eri luokkiin helpottaa viestinnän ja markkinoinnin kohdistamista oikeille asiakas- ja kohderyhmille.

eMail Direct on valmiina asiakaskäyttöön ja ensimmäisenä asiakkaanamme sen on ottanut käyttöönsä korjausrakentamiseen erikoistunut LTC-Rakennus Oy.

Kysy lisätietoja sähköisten uutiskirjeiden hallintaan toteutetusta eMail Direct ohjelmasta:

Sami Pylvänäinen
Puh. (02) 410 1740
Gsm. 040 825 6267Takaisin

Meihin luottavat jo